25 augustus 2013

Welkom!!

Hallo allemaal en welkom op mijn nieuwe blog!

Mijn naam is Stephanie en zal vanaf maandag 2 September alle doordeweekse dagen bloggen. Is dat niet te optimistisch voor een beginnende blogger? Nou nee. Ik blog al jaren, sinds 2008, en blog sinds 2010 zelfstandig aan een eigen nagellak blog. Op de tab pagina About kan je een klein stukje lezen over mijzelf en mijn blog "geschiedenis".

Hoe zal een week op mijn blog er ongeveer uit zien? Dat weet ik ook nog niet precies. Wat ik wel van plan ben is om iedere maandag een vragenlijst te posten, op dinsdag een blog te posten gerelateerd aan nagels en daarnaast komt er iedere week een beauty of food gerelateerd artikel online. Leuke dingen voor dames! Voor de rest heb ik nog geen idee eigenlijk. Heb je suggesties, hou je niet in om ze onder bij de comments te zetten!

Tot maandag 2 September!

Stephanie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...