24 september 2013

China Glaze Feather Finish Nagellak


Getextureerde nagellakjes zijn erg hot op dit moment. Je kent misschien al de caviar manicures en de liquid sand nagellakken, maar nu heeft China Glaze iets nieuws namelijk een Feather Finish. Een nagellak dat het effect van veren nabootst op je nagels. Ik heb niet zo heel lang gelezen twee lakjes van deze On The Horizon collectie gekocht, geprobeerd en vandaag laat ik deze aan jullie zien.
Alle lakjes uit deze collectie zijn eerder een top coat. Het zijn allemaal transparante lakjes met matte rechthoekige staaf glitters in diverse kleuren. Je kan ze zo op zich al dragen, maar ook over een andere nagellak.

De lakjes heb ik geswatcht op mijn blote nagels, waar ik twee laagjes heb gebruikt, en op een zwarte basis waar ik maar één laag van de China Glaze nagellak heb gebruikt.

Het eerste lakje is Light As A Feather, meteen mijn favoriet van de twee! De staaf glitters zijn zwart, wit, licht oranje en pastel geel. De kleuren zijn vrij naturel en passen bij veel basis kleuren. Deze nagellak heb ik zowel op mijn blote nagels als met zwarte basis geswatcht. De nagellak droogt heel erg snel, je ziet het gewoon droog worden, erg fijn! Je voelt heel lichtjes de textuur van de balkjes maar het is niet storend.

Dan lakje nummer twee, Party Fowl, waar de staaf glitters de kleuren licht oranje, blauw en zwart hebben. Deze is minder favoriet vanwege de kleur. Dit zijn kleuren die niet overal bij passen en kleuren die ik zelf niet zo vaak draag op mijn nagels. Verder is deze hetzelfde dan de eerste. Droogt ook weer erg snel. 

In de On The Horizon collectie zijn in totaal zes lakjes te vinden. Vind je deze kleuren niet zo mooi dan zijn er nog vier andere waaruit je kan kiezen. China Glaze is te bestellen bij verschillende webshops en helaas niet verkrijgbaar in een winkel.

Heeft iemand hier al ervaring met deze lakjes of met het merk China Glaze? Wat vind je er zelf van, welke kleur is favoriet? 

Bron; 1

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...