4 september 2013

De Cast van Fifty Shades is Bekend!


Als er iets is waar ik huiverend op heb zitten wachten, dan is het de bekendmaking van de cast van Fifty Shades of Grey. We kennen allemaal de boeken wel en iedereen heeft zijn of haar eigen Christian Grey en Anastasia Steel in gedachten. Nu weten we eindelijk wie deze rollen mogen vertolken!


Maandag 2 September was de dag dat de schrijfster EL James op Twitter bekend maakte wie de twee hoofdrollen zullen vertolken. Anastasia Steel zal worden gespeeld door Dakota Johnson en Christian Grey door Charlie Hunnam. Wie? Ja, dat was ook de eerste vraag die er bij mij op kwam toen ik deze namen hoorden. Nou, om dat even duidelijk te maken heb ik ze opgezocht en wil ik hier wat info over deze twee acteurs delen.


We beginnen met Dakota Johnson, Amerikaans model en actrice geboren op 8 Oktober 1989 in Austin Texas, Verenigde Staten. In 1999 maakte ze haar filmdebuut in Crazy In Alabama waar ze samen met haar half zus en moeder in speelde. De film werd geregisseerd door haar stiefvader. Haar tweede filmrol was pas 11 jaar later, in 2010 speelde ze in The Social Network, oftewel de film over Facebook. Verder heeft ze naast Channing Tatum en Jonah Hill mogen spelen in 21 Jump Street. Het meest bekend werd ze door haar rol in de serie Ben and Kate.


Dan de grote verassing, of juist niet? Charlie Hunnam, geboren op 10 April 1980 in Newcastle Engeland. Begon zijn carriere op televisie in 1998 in tv serie Byker Grove. Heeft gespeeld in de films Hooligans, samen met Elijah Wood, en Pacific Rim. Is meer bekend bij de mensen door zijn rol in de serie Sons of Anarchy. 

Hmm.. Ik was best teleurgesteld toen ik eenmaal zag wie de rollen mogen spelen. Zeker omdat ik de boeken heb gelezen met Matt Bomer(zucht!) en Alexis Bledel in gedachte. Ik vind Dakota en Charlie qua uiterlijk nou niet echt op Christian en Anastasia lijken, maar met een pakje haarverf voor Dakota en goede styling voor Charlie kan dat nog flink veranderen. Ik ben nu in ieder geval erg benieuwd naar alle bijrollen. Wie zal Kate mogen spelen, Mrs. Robinson en welk duo komt in aanmerking voor Mr. Carrick Grey en Dr. Grace Trevelyan. 

Als je de boeken hebt gelezen, ben je dan tevreden met de rollen? Wat vindt je van de cast tot nu toe, of had je andere acteurs in gedachte? 

Bron; 123

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...