10 september 2013

ImPRESS Broadway Nails Press-On Manicure


ImPRESS, een merk dat ik al een tijdje in de winkels heb zien liggen maar nooit heb aangeschaft. Laatst was ik toch eventjes aan het rondneuzen en zag deze set aan een rek hangen. Deze tie dye print trok mijn aandacht en omdat dit het enige setje was heb ik hem uiteindelijk gekocht om hem maar eens te proberen.

Wat is het?
ImPRESS is een collectie van Broadway Nails voor nepnagels die je kan aanbrengen zonder lijm.

Wat zegt en beloofd het:
-          Instant manicure
-          Beschadigd de nagels niet
-          Makkelijk te verwijderen
-          Geen lijm nodig
-          Korte lengte
-          Blijft tot een week op je nagels mits juist aangebracht
Verpakking
Zo ziet het setje eruit. Ik kan nou niet echt zeggen dat ik het er goedkoop of heel duur en professioneel eruit vind zien. De verpakking staat vol met informatie in het roze, op de achterkant bevindt zich een korte handleiding. Erg handig.

De nepnagels komen in een plastic nagellakpotje. Dit vind ik zelf er heel leuk uitzien. Het plastic nagellakpotje zal ik na gebruik ook houden om andere spullen in te bewaren. Leuk!

Hoe ga ik te werk
Voordat je begint moet je er altijd voor zorgen dat je eigen nagels netjes zijn. Zorg er voor dat je nagels kort zijn en eventueel gevijld hebt.Stap 1: Als eerste is heb ik de nepnagels op een rijtje gelegd om de juiste maten te kiezen voor mijn eigen nagels. In het potje zitten in totaal 24 nagels in 12 verschillende maten. Genoeg keuze dus, fijn! (Misschien zou je zelfs nog één keer je nagels kunnen doen met de overgebleven nagels!)


Stap 2: Wanneer ik de juiste maten heb uitgekozen heb ik deze eerst ook nog op volgorde gelegd zodat dit een stuk sneller gaat tijdens het aanbrengen.


Stap 3: Voor het aanbrengen moet je je handen wassen, drogen en je nagels klaar maken met het bijkomend Prep Pad doekje. Dit doekje is doordrenkt met alcohol, ontsmet je nagels en haalt het laatste laagje vet weg.

Stap 4: Aanbrengen van de nagels! Het plastic labeltje haal je eraf en die kant plaats je tegen de nagelriem aan. Ik zorg altijd dat er tussen mijn nagelriem en de nagels een millimeter of twee verschil zit. Druk de nepnagel stevig op je eigen nagels, druk eerst in het midden en daarna de zijkanten. Doe als allerlaatste je duimen.

Dan staat er nog op de verpakking dat je de eerste 30 minuten nadat je de nagels hebt aangebracht je handen niet in aanraking mogen komen met water. Waarschijnlijk omdat het nog moet drogen.

Wat vind ik ervan?
Ik blijft zo hier en daar hangen aan de nepnagels. Draadjes en mijn haren willen wel eens blijven hangen aan de zijkanten van de nagels. De neiging om de nagels er af te pulken heb ik niet, ik blijf naar mijn vrolijke tie dye nagels staren.
De nagels bleven dagen op mijn nagels zitten. Nu moet ik zeggen dat ik ook niet veel heb gedaan. Ik heb niet gepoetst o.i.d. dus mijn nagels hebben ook niet de kans gehad om af te breken. Wel merk ik dat de randjes dagelijks wat vervagen, niet extreem maar het is wel te zien na 4 dagen. Uiteindelijk heb ik de nagels na 6 dagen zelf eraf gehaald omdat ik steeds maar weer bleef hangen. Ik kon niet eens mijn haren doen of mijn haren bleven weer hangen aan de nagels. 
Het verwijderen moet heel gemakkelijk gaan volgens imPRESS. Dat is op zich ook, maar ik moest eerst wel even allerlei technieken uitproberen voordat ik de makkelijkste had gevonden, dat was dus de nagels één voor één laten weken in nagellakremover. Daardoor werd de nagel wat zacht, evenals de plaklijm eronder waardoor je de nagels makkelijk van je nagel kon halen. 

Voordelen
- Genoeg maten per set, geen moeite met je maat vinden, er is altijd een nagel die past.
- Snel aangebracht zonder geknoei met lijm o.i.d.
- Makkelijk te verwijderen.
- Leuke, vrolijke en verschillende manicure in verschillende lengtes verkrijgbaar.
- Verkrijgbaarheid, bij de Kruivat.

Nadelen
- Vrij prijzig, zo’n 11 euro per set voor één á twee manicure.
- Blijft overal aan hangen

2 opmerkingen:

  1. Deze heb ik ook geprobeerd, alleen een ander kleurtje. Ze zijn opzich best leuk en makkelijk in gebruik.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...