27 september 2013

Meest Onzinnige Hebbedingetjes


Ik shop best vaak online, *kuch* Ebay *kuch*, en wanneer je bij een item komt dan krijg je vaak gerelateerde items of "andere mensen kochten ook dit -items" waar heel veel onzin bij staat. Ik heb er een aantal verzamelt van mijn afgelopen koopjes en deze wil ik maar al te graag met jullie delen!
We beginnen met deze Maya kalender pen van goud voor $143,000.- 


Gebitjes met verschillende tanden.


Gebitjes met een grill. Erg hot op dit moment!


Een Shit List waarop je een overtreding, de schending kan opschrijven en deze een punt geven.


Mondkapjes met verschillende cartoons.


Een neuslifter.


Een overall body sieraad.


Een tool om je mond breder te maken.


Angry Birds Rubiks kubus.


Hello Kitty nerd brillen.


De bekende buigbare potloden die voor geen meter schrijven.

Haha, wel geinig altijd wat je tegen kan komen online. Stiekem zou ik de panter Hello Kitty bril en de grill wel willen hebben, gewoon voor de heb. Wat is het raarste item dat jij ooit bent tegengekomen?

Bron; 1

6 opmerkingen:

 1. Hahhaa, sommige zijn echt grappig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha ik hou van Ebay. Je komt de meest gekke dingen tegen. Bij mijn stage bij Mexx had een collega ook zo'n hello kitty bril, maar dan met echte sterkte. Super tof eigenlijk! En die Body chain vind ik niet zo vreemd. Die dragen erg veel mensen bij ons op school :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt, op sterkte? De bril vind ik er wel leuk uitzien, maar zo'n bodychain heb ik echt nog nooit gezien! Ik vond 'm er wel apart uitzien.

   Verwijderen
 3. Wat een speciale dingen! Grappig om te lezen :p x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het word steeds gekker! hahah x

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...