5 september 2013

Mijn Ebay Lemmings


Ik ben licht verslaafd aan Ebay. Ik heb er al veel gekocht en op dit moment zijn er zo'n dertien items naar mij onderweg. Bijna iedere dag kijk ik wel online naar leuke hebbedingetjes. Deze koop ik nooit meteen maar bewaar ik altijd in mijn verlanglijstje. Zo ook deze week was ik weer lekker bezig. Benieuwd naar mijn lemmings?Mijn blog heet niet voor niets NailsByStephanie, dus we beginnen maar meteen met spulletjes voor de nagels! Eerste lemming zijn deze 3D decoratie voor je nagels. 


Tweede item is dit lakje van China Glaze, Cha Cha Cha uit de Escape collectie uit 2011. Een heel mooi fel metallic groen lakje met goud of gele duo chrome. Mooi!  

Dan de tassen! Dit is een tas die ik al een tijdje op mijn verlanglijstje heb staan. Ik zie deze gestreepte tas eerder als een leuke tas voor in de zomer. Deze zal ik ook niet snel aanschaffen maar waarschijnlijk lente volgend jaar.


Tweede tas is de bekende Celine look a like tas. Wel in het zwart, in het zwart wit of zwart gecombineerd met een andere kleur vind ik een stuk minder mooi.


Dan heb ik nog een zonnebril op mijn lijstje staan. De welbekende blauwe mirror aviator. Deze heb ik al een paar maanden in het groen, over die zonnebril ben ik nog steeds heel erg enthousiast. Hij valt lekker op en ik krijg er veel complimenten over!


Ik heb een zwak voor tasjes, dus ook voor deze pennen zakjes/etui. Ze hebben een heel onschuldig en lief uitstralen, altijd fijn om ook andere prulletjes in te stoppen!


Een onsie! Deze lijkt me heerlijk voor in de winter, met een lekkere kop warme chocolade melk op de bank. Er zijn verschillende verkrijgbaar als je op Ebay zoekt, maar deze, met dat gezichtje vond ik wel erg leuk!


Ik heb al een paar oorbellen die er hetzelfde uitzien, dus deze hiphop ketting moet ik ook nog een keertje bestellen! Dan kan dit exemplaar toch niet ontbreken? 


Ik heb al vele armbanden van Ebay, veel die er ook hetzelfde uitzien als deze. Deze wings armband ontbreekt alleen nog en moet ik nog toevoegen aan mijn collectie! ;) ..en als ik dan genoeg armbanden heb wil ik uiteindelijk deze armbanden display bestellen. Ik heb al een display voor mijn oorbellen. Ideaal! Nooit meer gegraai in dozen waarbij je eerst alle sieraden uit de knoop moet halen. 


Dan als allerlaatste een dagboek. Nu ben ik zelf niet zo fanatiek om een dagboek bij te houden, maar deze lijkt me wel leuk. Een dagboek voor vijf jaar! Je houdt dus vijf jaar lang, iedere dag bij wat je doet. Leuk om te vergelijken. 

Welke lemming zou jij als eerste bestellen?! Heb jij al ooit eens iets besteld op Ebay?

5 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...