20 september 2013

Mijn Pinterest Verslaving


Favoriete foto's opslaan van de meeste mooiste outfits, leukste DIY's of interieur, waar kan je dat nu beter doen? Op Pinterest! Pinterest is vorm van sociale media waarbij je je lievelingsfoto's via een digitale prikbord kan posten en delen. Ik vind het ideaal en heerlijk om andere prikborden te bekijken. Vandaag nemen we een kijkje naar een aantal van mijn eigen prikborden.
Beautiful Places In The World. Allerlei mooie plekken op de wereld.Great Accessories. Mooie accessoires.Delicious Foods. Heerlijk uitziende zoetigheid!Read Between The Lines. Inspirerende en mooie quotes.Hair Hair Hair. Mooie kapsels!Lace. Mijn obsessie met kant.Tattoo Inspiration. Inspirerende en mooie tattoeages.

Wat vind je van mijn pins tot nu toe? Heb je zelf Pinterest, drop gerust account hieronder!

Bron; 1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...