13 september 2013

Mijn Telefoon Hoesjes


Telefoonhoesjes, je ziet ze tegenwoordig overal en bijna iedereen heeft er wel minimaal één. Net als ik, alleen heb ik er dan acht in totaal, die ga ik je vandaag laten zien!


Twee hoesjes met bloemen en hier en daar een vlinder. De ene is wit en de ander heeft een fel blauwe kleur. Mijn favoriete hoesjes tijdens de zomer!


Het linker hoesjes is bijna helemaal transparant, op de bumper daarvan na, deze is een fel roze kleur. Het hoesje daarnaast is een hoes met een soort tribal/aztex print in het neon groen, neon roze, paars, geel en fel blauw.


Het eerste hoesje van deze twee is een zeemeermin. Ik wilde eigenlijk een hoesjes van de Disneyprinses Ariel maar die kon ik niet vinden. Deze vond ik toch wel mooi en ik vind dat zeemeerminnen altijd wel iets bijzonders hebben. 
Het tweede hoesjes is een Chanel nagellakpotje in de kleur 159 Fire met een zwarte bumper. Als nagellak lover moest ik deze hebben!


Dan twee roze hoesjes. De eerste is een metallic hot pink, hoe-noem-je-dit-patroon, hoesje. De tweede is een wat lichter roze hoesje met strass steentjes en een zilveren bumper.

Al mijn hoesjes zijn afkomstig van, hoe raadt je het, Ebay. Hieronder een lijst met een paar linkjes naar items en de verkopers. De linkjes kloppen niet helemaal met de Samsung Ace, maar zo heb je wel een idee hoe de hoesjes er verder uitzien.

Wit met bloemen
Blauw met bloemen
Transparant met roze bumper
Tribal/Aztec neon
Zeemeermin
Chanel nagellak
Metallic hot pink
Licht roze met strass steentjes

Van al deze die ik heb, heb ik eigenlijk geen favoriet. Ik gebruik de hoesjes om de week of om de paar weken zodat ik alle hoesjes kan gebruiken, gewoon ter afwisseling. Wat ik nooit doe ik ze matchen met mijn accessoires of outfit. Iemand die dat wel doet?

9 opmerkingen:

 1. De nagellak van Chanel hoesje is zo leuk.
  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke hoesjes! Ik heb zelf geen IPhone en ik vind dat er anders niet echt zo'n leuke hoesjes bestaan...

  Keep on bloggin',
  Summer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die nagellak van chanel vind ik gaaf!! de rest zijn ook leuk verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk!Die van chanel en die laatste vind ik echt mooii:D

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...