13 september 2013

Movie Mistakes!


Romantische comedy, een goede horror of een avontuurlijke drama, het maakt mij niets uit. Ik hou van films kijken, en soms komt het voor dat ik een film vaker zie dan maar één keer. Niet altijd even leuk, vooral wanneer je fouten ontdekt. Huh, fouten? Ja, fouten! Wanneer er iemand in een shot nat haar heeft en in het tweede shot is het haar droog. Dat soort fouten. Er bestaat een site waar je fouten kan opzoeken en vandaag heb ik de leukste eruit gezocht!

Voordat je verder gaat met lezen wil ik je even waarschuwen. Nee, niks ernstigs, maar voor het verpesten van de films. Heb je deze fouten nog nooit gezien, prima, maar zodra je één van deze films weer zult zien zal je alleen maar aan de fouten kunnen denken. Tenminste, dat heb ik altijd! Voor nu, enjoy!


We beginnen bij de Titanic! Deze film staat op nummer 2 in de lijst met films met de meeste fouten. Één grote fout is dat er een camera reflecteert in glas, waardoor deze zichtbaar is. 


Mean Girls! Wanneer Cady op haar eerste dag de klas binnenkomt en tegen de docent botst die vervolgens haar koffie over zichzelf knoeit is het heel duidelijk dat haar broek ineens.. anders is. 


Lord of the Rings is ook één van de films met wel errûg veel fouten. Vaak hebben ze te maken met special effects, zo ook deze. Wanneer Gandalf op het balkon staat, ziet het architectuur van de omgeving er in twee shots er totaal verschillend uit.


Volgende is uit Pirates of the Caribbean. Misschien ken je wel de fout in deze film waarin je af en toe een crewmember kan zien. Nou, er is ook een moment dat je figuranten niet één maar twee keer in een scene voorbij ziet lopen. Niet echt de bedoeling lijkt mij.  


Dan komen we nu bij de film met de meeste fouten ooit. The Wizard of Oz. Ach, we kunnen het ze ook niet kwalijk nemen. Deze film is namelijk al tig jaren oud. Oke, nu de fout. Je hebt hem misschien al op de foto gezien maar de haarlengte van Dorothy veranderd in de scene waar ze de vogelverschrikker ontmoet. 


De laatste voor vandaag is Twilight! Wanneer Bella in het ziekenhuis ligt heeft ze slangetjes bij haar neus. Het ene moment zitten deze boven haar jukbeenderen, tegen haar ogen aan, terwijl het andere moment de slangetjes netjes op hun plaats zitten.

Vonden jullie het een beetje interessant? Ik hoop niet dat ik nu een bepaalde film voorgoed voor jullie heb verpest. Hebben jullie zelf ooit een fout ontdekt in een film? Ik wel! Bij een van de Bring It On films is duidelijk sluikreclame te zien waarbij het een blikje drinken met logo in beeld is en het andere shot is het blikje omgedraaid. 

Bron; 1

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...