17 september 2013

Nail Art Tutorial: Turkoois Saran Wrap


Goedemorgen allemaal! Vandaag weer zelfgemaakte tutorial vertaalt in het Nederlands! De Saran Wrap. Vandaag laat ik jullie zien hoe je deze Turkoois mineraal effect kan creëren op je nagels met behulp van saran wrap, oftewel transparante keukenfolie.Wat heb je nodig?
- Keukenfolie
- Base coat
- Een turquoise nagellak
- Een gouden nagellak
- Top coat
- Kladpapier
- Nagellak remover (optioneel)
- Wattenstaafjes (optioneel)


Stap 1: Breng een laagje base coat aan op je nagels en wanneer deze droog is breng je een laagje aan van de turquoise nagellak. Laat dit drogen!Stap 2: Doe een aantal druppels gouden nagellak op het stukje kladpapier.
Stap 3: Pak nu een stukje keukenfolie, knijpt die bij elkaar totdat het een rommelig bolletje wordt.


Stap 4: Ga met het bolletje keukenfolie in de gouden nagellak en stempel deze nagellak op je nagels.


Stap 5: Herhaal stap 2. Doe een aantal druppel van je turquoise nagellak op het kladpapier.
Stap 6: Pak nu weer je keukenfolie en dip deze in de nagellak en stempel de turquoise nagellak op je nagels. Vind je nu dat de hoeveelheid goud en turquoise niet gelijk zijn aan elkaar, dan kan je altijd opnieuw over je nagels stempelen met de kleur naar keuze.


Stap 7: Wanneer alles droog is dan is het tijd om een top coat aan je manicure toe te voegen. Dit geeft een mooie glans aan je nagels en laat de nagellak net een paar dagen langer op je nagels zitten. Verwijder ook de nagellak rondom je nagels, maak je nagelriemen schoon met nagellak remover en wat wattenstaafjes. That's it! 
Dat was de tutorial. Best makkelijk of niet? Wat vind je van deze manicure? Natuurlijk kan je ook andere kleuren gebruiken maar ik heb de kleuren goud en turquoise genomen om de mineraal Turkoois op mijn nagels te creëren.

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...