6 september 2013

Twerking?!


Je hoeft Shownieuws maar te kijken of ze hebben het er weer over. Je kan nog geen filmpje online bekijken of, jahoor, je komt al verschillende filmpjes erover tegen. Waarover? Nou, Twerking! Jaja, dames en heren, we hebben een trend te pakken.

Nou vertel eens, wat is Twerken? Twerken is een hiphop dans move uit begin jaren 90 waarbij de persoon in kwestie de heupen op en neer beweegt waarbij de hele bilpartij trilt en wiegelt. 


Deze dans move is vooral erg populair geworden doordat 33 studenten van een high school in San Diego California geschorst werden vanwege het online zetten van een filmpje waarbij ze, natuurlijk, twerken! Zie video! 


De hype is ook overgeslagen naar vele celebrities. UHM, denk aan de beschamende optreden van Miley Cyrus tijdens de VMA's. Bekijk hier een top 5 van de beste twerkende Hollywood sterren.


Wil je zelf ook leren twerken, dan raad ik je aan deze video te volgen.. en voor je het weet rock je die dansvloer tijdens het stappen. ;)


Kijk alleen wel uit!

Wat vind je van deze nieuwe dans trend? Iets voor jou? Ik moet zeggen dat ik wel stiekem eventjes heb geprobeerd te twerken, maar no way dat je mij zo op de dansvloer ziet staan! Ach, wie oefent er nu niet voor de gein. 


Bronnen: 12

6 opmerkingen:

 1. Sinds de VMA's met Miley is het een hele hit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ..en het begon al met d'r We Can't Stop video. Achja.

   Verwijderen
 2. Oh mijn god het einde van dat laatste filmpje! haha zo erg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat filmpje is niet echt he, haha, ik vond hem wel grappig om te delen. http://mashable.com/2013/09/10/jimmy-kimmel-twerking-girl-stunt-prank/

   Verwijderen
 3. Ik vind het grappig om te zien, maar zelf zou ik dit nooit doen! x

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...