2 september 2013

Wekelijkse Vragenlijst #1


Goedemorgen dames.. en heren? Daar ben ik dan, zoals beloofd! Vanaf vandaag zal ik iedere doordeweekse dag een blog posten over, ja waarover eigenlijk, vanalles! Ik begin iedere week gezellig met een leuke vragenlijst met vijf vragen. Niet te veel en niet te weinig. Deze vragen zal ik eerst zelf beantwoorden en daarna is het aan jullie om ook diezelfde vragen te beantwoorden. Zo leren jullie mij kennen en ik jullie!


1. Je mood?
Op dit moment nog wat slaperig, maar over het algemeen best goed en vrolijk. 

2. Wat is je oogkleur?
Mijn oogkleur is bruin, maar in de zomer, wanneer de zon op mijn gezicht schijnt dan zien mijn ogen er vrij groen uit. Misschien is de zomer daarom één van mijn favoriete seizoenen. Krijg altijd veel complimenten over mijn ogen. :D

3. Wat is voor jou het ultieme jeugd sentimentele speelgoed?
Als ik aan mijn jeugd denk, en dan vooral aan de basisschooltijd, dan moet ik meteen denken aan de Tamagotchi. Sommige kennen het misschien niet, maar een Tamagotchi was een klein virtueel huisdier dat je moest voeren, uitlaten, plassen, noem maar op. Als je geen Tamgotchi had dan hoorde je er niet bij. 

4. Welke kleur nagellak draag je nu op je nagels?
Op dit moment heb ik helemaal niets op mijn nagels, behalve op mijn teennagels, waar ik Jinx draag van OPI. Een mooie liquid sand nagellak met oranje en gouden glitters.

5. Je doel voor komende week?
Lekker werken aan mijn blog en solliciteren. Ik zit op dit moment thuis met een parttime baan, maar ik wil graag fulltime gaan werken omdat ik gestopt ben met mijn opleiding.


Now it's up to you! 


De vragen:
1. Je mood?
2. Wat is je oogkleur?
3. Wat is voor jou het ultieme jeugd sentimentele speelgoed?
4. Welke kleur nagellak draag je nu op je nagels?
5. Je doel voor komende week?


Bron foto: 1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...