9 september 2013

Wekelijkse Vragenlijst #2


Iedere week zal er op maandag een vragenlijst van vijf vragen online komen. Deze vragen beantwoord ik eerst in dit artikel en daarna mogen jullie de vragen overnemen om ook deze te beantwoorden bij de reacties!

1. Je mood?
Ik typ dit op zondagavond en ik moet zeggen; ik ben kapot moe! Heb vijf dagen achter elkaar moeten werken waarvan ik drie dagen ook nog heb moeten oppassen. Maar dat geeft niet want ik heb vandaag lekker een dagje vrij!

2. Heb je ooit gelnagels of gellak op je nagels gehad? Wat is jouw ervaring daarmee?
Ik heb nooit gelnagels gehad, wel gellak. Zelf heb ik verschillende spullen om mijn nagels te voorzien van een gellakje. Ik moet zeggen dat ik er nog niet helemaal positief over ben. Vaak gaan mijn nagels al chippen na twee dagen. Afgelopen week heb ik nieuwe producten aangeschaft voor gellak. Wanneer ik hier tevreden over ben zal ik hier een artikel over maken!

3. Wat doe jij het liefst wanneer je een dagje vrij hebt?
Vanalles eigenlijk! Het liefst ga ik een dagje weg. Lekker naar een pretpark of shoppen. Bioscoop en stappen vind ik ook meer dan prima! Wanneer ik thuis zit vind ik het heerlijk om mezelf te verwennen met een manicure, pedicure, maskertje, noem maar op.

4. Wat is je leeftijd?
Ik ben 24 jaar.

5. Je doel voor komende week?
Komende donderdag heb ik een sollicitatiegesprek op een kinderdagverblijf. Het is meer een kennismakingsgesprek van ongeveer tien minuten. Ik wil en hoop een goede indruk achter te laten waardoor ik een uitnodiging krijg voor een vervolggesprek! Deze week zal ik druk bezig zijn met mezelf voor te bereiden op het kennismakingsgesprek.Nu ben jij aan de beurt!

De vragen:
1. Je mood?
2. Heb je ooit gelnagels of gellak op je nagels gehad? Wat is jouw ervaring daarmee?
3. Wat doe jij het liefst wanneer je een dagje vrij hebt?
4. Wat is je leeftijd?
5. Je doel voor komende week?

Bron; 1

1 opmerking:

 1. Heel erg leuk om te lezen!
  1. Goed!
  2. Nee, nog nooit.
  3. Een kopje thee, een filmpje en mijn laptopje op schoot.
  4. 21 jaar
  5. hard aan de slag voor het nieuwe jaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...