23 september 2013

Wekelijkse Vragenlijst #4Iedere maandag komt mijn wekelijkse vragenlijst online. Een lijst met vijf vragen die ik eerst beantwoord en die jullie vervolgens mogen beantwoorden. Zo leren jullie mij kennen, en ik jullie!


1. Je mood?
Mwah. Mijn mood is mwah. Het gaat niet goed maar ook niet heel slecht. Op dit moment zit ik nog lekker in m'n warme bed, vandaag weer een dagje vrij. Heb wel wat spierpijn en last van m'n nek, schouders en rug van het werken de afgelopen dagen dus ik kan wel een massage gebruiken! ;D

2. Wie bel jij altijd voor het beste advies?
Mijn twee beste vriendinnetjes.

3. Rok of broek?
Ik vind beide leuk om te dragen, maar mijn voorkeur gaat naar een broek. Omdat ik er eenmaal veel heb en broeken zijn nu eenmaal makkelijker met andere dingen te combineren dan een rok.

4. Noem 3 geluksmomentjes.
- Complimentjes krijgen wanneer je ze niet verwacht
- Dansen of zingen voor een groot publiek
- Goed nieuws te horen krijgen terwijl je negatief nieuws verwacht

5. Je doel voor komende week?
Weer mijn best doen voor een sollicitatiegesprek en mezelf daar voor voorbereiden.. want ik ben dóór! Ik heb twee weken terug een gesprek gehad op een kinderdagverblijf, nu kreeg ik afgelopen maandag een telefoontje dat ze enthousiast waren en dat ik mag terug komen voor een vervolggesprek! I'm so excited. 


Jij bent!

De vragen:
1. Je mood?
2. Wie bel jij altijd voor het beste advies?
3. Rok of broek?
4. Noem 3 geluksmomentjes.
5. Je doel voor komende week?

Bron; 1

2 opmerkingen:

 1. Zo leuk dit stukje altijd!
  1. Je mood? - voldaan, net mijn stageverslag ingeleverd.
  2. Wie bel jij altijd voor het beste advies? - mijn vriend, als er iemand kan relativeren, dan is hij dat wel.
  3. Rok of broek? - broek
  4. Noem 3 geluksmomentjes. - mijn pups die 's ochtends altijd helemaal blij is mij te zien, pakketjes die binnenkomen, de herfst begint.
  5. Je doel voor komende week? - hard werken aan mijn blog inclusief winactie en nog harder werken aan mij studie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 1. Je mood?
  Vrolijk!
  2. Wie bel jij altijd voor het beste advies?
  Mijn beste vriendinnen :)
  3. Rok of broek?
  Broek
  4. Noem 3 geluksmomentjes.
  Mijn lieve katten, mijn vriend en na een lange dag lekker neerploffen op de bank.
  5. Je doel voor komende week?
  Hard werken aan mijn blog en het bezoeken van persevenementen.

  Liefs xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...