15 oktober 2013

Cupcake Manicure Tutorial


Weer een re-upload. Deze is al wat ouder, uhum, zo'n twee jaar oud alweer. Mijn cupcake tutorial! Deze is in vergelijking tot de andere tutorials iets lastiger om te maken dan de andere. Dit vergt echt een stabiele hand, maar door de tools die je gebruikt kan je het zo moeilijk of makkelijk mogelijk maken.
De dingen die je nodig hebt:
- Base coat
- Naturel nagellak
- Vier tot zes verschillende kleuren lakjes
- Dottingtool of een tandenstoker
- Dunne nagelkwast of een tandenstoker
- Nageldecoratie zoals kleine hartjes, kraaltjes of glitters
- Top coat


Stap 1: Je begint natuurlijk weer met je base coat om je natuurlijke nagels te beschermen tegen de kleuren van de lakjes die je gaat gebruiken. Daarover lak je één of twee laagjes met de naturel nagellak.


Stap 2: Je gaat nu de basis maken van de maken van de cupcake. Pak een kleur die jij daarvoor geschikt vind en lak de onderste helft van je nagels in die kleur en laat dit drogen. Het bovenste gedeelte hoeft niet netjes want daar gaan we later overheen lakken. 


Stap 3: Pak nu een lichtere lak en maak verticale strepen op het vlak wat je bij stap twee hebt gelakt. Dit kan je doen met een dun nagelkastje of een tandenstoker, maar het fijnste is nog een striper lak.


Stap 4: Pak nu weer een ander lakje en lak nu het cakegedeelte zoals ik hierboven laat zien. Dit gedeelte wordt gemaakt in het midden van je nagel. Maak eerst een boog aan de bovenkant met je nagellak en maak drie kleine boven aan de onderkant, daarna kan je het stuk in het midden nog inkleuren met de nagellak. Het ziet er nu heel dik uit, maar wanneer dit opgedroogd is dan is hier niets meer van te zien.


Stap 5: Dan is het tijd voor de sprinkles en versiering. Pak de andere kleurtjes en maak random stippen op het cakegedeelte. Doe dit met een dottingdool of een tandenstoker.


Stap 6: Als laatste heb ik nog de "kers" erop gedaan. Ik had wat leuke hartjes en die heb ik met de top coat op de bovenkant van de cupcakes geplakt. Daarna heb ik over alle nagels een top coat aangebracht om alles een mooie glans te geven.

Dat was de tutorial hoe je zelf cupcake nagels kan maken. Ik hoop dat je het leuk vond! Als je requests hebt voor nieuwe nail art tutorials, dan hoor ik ze graag! 3 opmerkingen:

  1. super leuk! en ziet er eigenlijk helemaal niet moeilijk uit om te maken :P

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...