11 oktober 2013

Daar Word Ik Blij Van! ♥


Vandaag wil ik graag mijn geluksmomenten met jullie delen. Momenten waar ik heel erg blij van word en waar het leven een stuk leuker van wordt! 
♥ Een manicure die lang blijft zitten. Wisselde ik een aantal maanden terug om de twee dagen van een kleurtje, heb ik nu het liefst dat het lang mooi blijft zitten. Ik spendeer nogal wat tijd aan het lakken van mijn nagels, denk daarbij aan een uurtje, en het zou zonde zijn als ik de volgende dag of de dag daarna al zou wisselen van nagellak. 

♥ Een Indian Summer, oftwel een mooie nazomer. Twee jaar geleden hadden we een hele mooie herfst, met niet al te veel regen en een zachte temperatuur. Heerlijk om zo nog even van de buitenlucht te kunnen genieten.

♥ Mooie mannen. Ja, ik moet het een keer zeggen. Alleen het zien van een mooie man maakt mij al gelukkig voor een aantal minuten. Als hij mooie ogen en een mooie lach heeft ben ik verkocht. Een voorbeeld? Matt Bomer!


♥ Een lekker ruikende parfum. Ik voel me altijd naakt wanneer ik geen lekker geurtje op heb en moet altijd in de ochtend even wat parfum opdoe. Ook andere mensen die lekker ruiken en voorbij komen lopen.

♥ Ebay. Hoef ik niet uit te leggen toch? Hetzelfde geldt voor Pinterest. 

♥ Bloggen! Ik vind het superleuk om te doen al heb ik niet altijd evenveel tijd ervoor, maar ik heb zoveel ideeën die ik wil uitwerken, en dat ga ik ook allemaal doen alleen duurt het allemaal wat langer.

♥ Mozzarella. I love mozzarella. Mozzarella pizza, op een broodje, caprese salade, gewoon kleine mozzarella tussendoor. Hmm.. 

♥ Sporten. Ik ben tegenwoordig aan het sporten. Ik heb altijd al gedanst als klein kind en heb tussendoor een aantal dingen gedaan. Ook lid geweest van een sportcentrum waar ik uiteindelijk niet mee deed. Maar nu gaat het goed. Ik ga wekelijks, soms een aantal keer in de week, naar de sportschool met m'n bff.

Hoe zit dat bij jullie? Waar worden jullie nou erg blij of gelukkig van?

Bron: 1
  


2 opmerkingen:

  1. leuk artikel. ik word altijd heel erg blij als ik weer de eerste keer zonder jas naar buiten kan lopen. en ik word erg van een kop chocolade melk als ik net door een flinke regenbui ben gelopen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oja, de eerste keer in het jaar zonder jas naar buiten! Heerlijk gevoel!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...