18 oktober 2013

Ebay Haul!


Ja, ik weet het. Project 10 Pan. Dat is op dit moment bezig en daarmee gaat het heel erg goed. In dat artikel gaf ik aan dat ik nog vele items had gekocht op Ebay en dat ik daar nog op wachtte. Een deel daarvan heb ik ontvangen en wil ik je vandaag laten zien! Shoplog tijd!
Eerste item is een telefoonhoesje. Al mij telefoonhoesjes heb ik gekocht via Ebay. Je hebt genoeg keuze, van iedere telefoon hebben ze wel een hoesje terwijl wanneer je naar een winkel gaat dan hebben ze vaak niks. Plus is alles hartstikke goedkoop op Ebay!

Zoekwoorden: Samsung Ace Lace Cover


Dan een pennenzakje, of etui, hoe je het wilt noemen. Eigenlijk heb ik dit niet nodig maar ik vind wel wat op hierin te doen!

Zoekwoorden: Vintage Pen Pencil Case Paris


Een nieuwe piercing! Normaal koop ik nooit piercings online, maar ik kwam deze tegen en vond 'm wel leuk. Hij past alleen niet omdat ik in het gaatje altijd een gewone oorbel heb gehad. Dat wordt eventjes stretchen en pijnlijden.

Zoekwoorden: Helix Body Piercing Spiral Twist


Een ring! Ik ben niet echt een ringendraagster maar wanneer ik op stap ga vind ik dat wel leuk. Omdat alle ringen die ik heb goudkleuring zijn vond ik het wel tijd voor een mooie zilverkleurige ring.

Zoekwoorden: Ring Wedding Fashion Stainless Steel Scrub 


Ik had nog draad nodig om wat armbandjes te maken. Ik had al eerder wat draad besteld, alleen deze waren niet mooi en vele te dik voor de armbanden die ik wilde maken.

Zoekwoorden: Black Waxed Cotton Cord


Haha. Ik voel me ineens een klein kind. Ik zie heel veel meiden, vooral jonge meiden, lopen met leuke kleurtjes en veerextensies in hun haren, dat wil ik ook! Ik heb dus een aantal gekocht met verschillende kleuren.. en ik ben serieus van plan om er een aantal te gaan dragen! Hoe leuk!

Zoekwoorden: Synthetic Feather Extensions..en op Ebay doe ik ook heel vaak een optimistische aankoop. Dit is er eentje. Glow In The Dark poeder. Nu ben ik helemaal gek van Glow In The Dark dus dat was ik laatst aan het zoeken op Ebay. Kwam ik op dit poeder terecht. Kopen! Kopen! Wat ik er verder mee ga doen is alleen nog de vraag.

Zoekwoorden: Glow In The Dark Powder


Dan twee schattige plugs voor in mijn telefoon. Een kroontje in het goud en zilver. 

Zoekwoorden: Cell Phone Anti Dust Plug Accessories Crown Gold Silver


Dan heb ik nog twee andere plugs voor in mijn telefoon. Van Disney! Een Mickey handje en een Minnie strik. Hoe schattig! Deze heb ik voor weinig gewonnen tijdens een veiling!

Zoekwoorden: Disney Anti Dust Plug Cell Phone


En als laatste een aantal veters. Huh, veters? Ja, maar geen gewone veters. Ook deze zijn Glow In The Dark, hehe. Ik heb ook nog wat Glow In The Dark nagellakjes besteld dus.. het gaat goed! Haha. Ik heb ze al getest, ze zijn echt Glow In The Dark, maar helaas niet zo extreem als het poeder.

Zoekwoorden: Glow In The Dark Flat Lace Schoelace

Ik ben weer blij met mijn koopjes, voor nu. Ik moet nog heel wat ontvangen van wat ik heb besteld op Ebay. :D

3 opmerkingen:

  1. Je hebt leuke dingen gekocht zeg! Ik ben benieuwd wat je met dat glow in the dark poeder gaat doen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha ik ben heel benieuwd wat je met dat poeder gaat doen! Je hoesje is erg leuk!

    http://www.lifeofroshelle.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...