23 oktober 2013

Films Die Ik Moet Zien


Het is herfst, de dagen worden korten en de nachten worden langer.. en dat betekend meestal dat er rond deze periode veel nieuwe leuke blockbusters in de bioscoop komen. Komende maanden zijn er maar liefst zes films die ik wil zien. 
De eerst film is About Time, en deze film draait op dit moment in de bios. About Time is een romantische komedie en gaat over advocaat Tim Lake die van zijn vader te horen krijgt dat alle mannen in de familie een gave hebben, ze kunnen namelijk door de tijd reizen. Wanneer Tim Mary ontmoet besluit hij om deze gave te gebruiken om haar voor zich te winnen.


Acteurs: Rachel McAdams en Bill Nighy
Genre: Komedie, drama, science fiction
Verwacht: 10 Oktober


Battle Of The Year: The Dream Team. Deze draait ook al in de bioscoop en ik twijfel nog of ik deze wil zien, het is namelijk één van de zovele dansfilms die in de bioscoop verschijnt. Deze film gaat over The Battle Of The Year, een internationaal danswedstrijd die Amerika in 15 jaar tijd niet heeft gewonnen. Hiphopper Dante wil ervoor zorgen dat de hij deze competitie wint, om dat voor elkaar te krijgen gaat hij op zoek naar de beste dansers van Amerika en stelt zijn eigen Dream Team samen.


Acteurs: Chris Brown en Josh Holloway
Genre: Actie, Drama
Verwacht: 17 Oktober


De volgende film is Thanks For Sharing. Een film over drie seksverslaafde mannen die allemaal z'n eigen probleem hebben. Een charmante dertiger, een getrouwde man en een dokter. Al deze mannen zijn op zoek naar één ding, genezing.


Acteurs: Gwyneth Paltrow en Alicia Moore(P!nk)
Genre: Komedie
Verwacht: 31 Oktober


The Counselor. Normaal houd ik niet zo van thrillers of enge films, maar deze lijkt me wel wat. De film gaat over een advocaat die verzeild raakt in de drugswereld totdat hij te maken krijgt met twee criminelen en er geen weg meer terug is.


Acteurs: Cameron Diaz, Penélope Cruz en Brad Pitt
Genre: Thriller
Verwacht: 14 November


The Hunger Games: Catching Fire! Hier ben ik het meest enthousiast over. Ik heb de boeken niet gelezen en kan de films daar niet mee vergelijken maar wat ik heb begrepen dat president Snow ervan overtuigd is dat er geruchten rondgaan dat het volk in opstand is tegen het Capitool, met Katniss als oorzaak. Snow wil dat Katniss en Peeta het volk overtuigen dat de daad tijdens de hongerspelen een daad uit echte liefde was. Daarnaast komt de 75e editie van de hongerspelen, met nieuwe regels die ieder doet versteld staan.


Acteurs: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson en Liam Hemsworth
Genre: Actie, avontuur en sience fiction
Verwacht: 20 November


De laatste film. The Hobbit: The Desolation of Smaug. Het verhaal van Bilbo Balings gaat in deze film verder. Het gezelschap moet Demsterworld, Meerstad en de Eenzame Berg trotseren, allemaal zonder Gandalf.


Acteurs: Elijah Wood, Orlando Bloom, Evangeline Lilly en Benedict Cumberbatch
Genre: Avontuur en Fantasy
Verwacht: 11 December


Helaas zal ik deze films niet allemaal in de bioscoop kunnen zien omdat ik het nu eenmaal vrij duur vind. De laatste twee zal ik sowieso zien en ik kan nu al niet wachten! Welke films kijk jij naar uit?

Bron: 1

2 opmerkingen:

  1. The Hobbit sequel wil ik zeker ook zien. De eerste film vond ik super.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Battle of the year heb ik gisteren in de bios gezien! Het is echt een heel leuke film :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...