3 oktober 2013

First Things Tag


Jullie kennen tags toch wel? Een simpel doortik/geef vragenlijst of challenge die je in een artikel zet nadat je getikt bent. Ik ben niet getikt door iemand maar ik vind het altijd leuk om vragenlijsten in te vullen *kuch* wekelijkse vragenlijst *kuch*. Vandaag beantwoord ik maar liefst twaalf vragen over "een eerste keer".

Deze tag zal er waarschijnlijk in het Nederlands zijn, deze heb ik niet kunnen vinden, dus heb ik mijn eigen tag op mijn oude blog overgenomen en in het Nederlands vertaald.


1. Wat is het eerste dat je doet nadat je wakker bent geworden?
Nadat ik mijn wekker heb uitgezet ga ik altijd eerst naar het toilet, handen wassen en mijn tanden poetsen. Ik moet altijd eerst schone en frisse tanden hebben wil ik iets kunnen doen.

2. Eerste wat je doe wanneer je gaat sporten?
Het eerst wat ik doe voordat ik ga sporten of het eerste apparaat waar ik op ga tijdens fitness? Eerst kleed ik me om, ga ik een plasje doen, vul ik mijn bidon met water en ben ik klaar om te beginnen. Wanneer ik dan begin en ik ga fitnessen dan begin ik altijd op de crosstrainer. 

3. Wat is het eerste dat je doet wanneer je thuis komt van school of werk?
Mijn tas in een hoek gooien, een glas drinken pakken en op de bank ploffen. Als ik dan een beetje ben bijgekomen dan ga ik mezelf douche en omkleden. 

4. Wat was je eerste auto?
Ik rijd nog steeds in mijn allereerste auto; een Suzuki Alto.

5. Wat was jouw eerste verkeersovertreding?
Door rood fietsen waarschijnlijk, mensen die voorrang hebben niet voor laten gaan. In de auto heb ik mijn eerste boete gekregen toen ik net eventjes een pakje wilde afgeven in ons winkelcentrum. Ik had geen losgeld om te betalen voor de parkeerautomaat en dacht dat ik wel even kon parkeren. Ik zou toch maximaal vijf minuten weg zijn.. en jahoor, ik was binnen drie minuten(exact!) buiten en toen stonden de agenten een boete te schrijven bij mijn auto.  

6. Wat was het eerste dat jij vroeger wilde worden wanneer je groter was?
Geen idee, ik wilde alles worden toen ik klein was. Actrice, danseres, kapster, stylist, lerares.


7. Eerst keus drinken?
Op dit moment een groot glas limonade met ijsklontjes, maar normaal jus of water.

8. Eerste keus toetje?
Ijs, altijd ijs!

9. Wat is het eerste liedje dat in je op komt?
We Can't Stop van Miley Cyrus. Vraag me alleen niet waarom.

10. Eerst grote aankoop?
Ligt eraan wat er wordt bedoelt met "een grote aankoop". Voor mijzelf was het bedrag van mijn ogen laseren best een groot bedrag, dus nieuw zicht was voor mij een grote aankoop. 

11. Eerst baantje?
Babysitter. Mijn eerste baantje was oppassen op mijn neefjes. Ik was denk ik dertien of veertien toen ik begon met oppassen. Nu tien jaar later doe ik dat nog steeds.

12. Wanneer heb jij voor het eerst in een vliegtuig gevlogen?
Toen ik met mijn vader, moeder en broertje op vakantie gingen naar Turkije in Mei 2002. Ik kan me de vlucht nog goed herinneren. Ik was de hele heenweg kotsmisselijk. Reistabletjes hielpen niet, eten hielp niet. Verschrikkelijk. Uiteindelijk ben ik wel in slaap gevallen. 

Ik tag... iedereen! Neem gerust de vragenlijst over! :D

De vragen:
1. Wat is het eerste dat je doet nadat je wakker bent geworden?
2. Eerste wat je doe wanneer je gaat sporten?
3. Wat is het eerste dat je doet wanneer je thuis komt van school of werk?
4. Wat was je eerste auto?
5. Wat was jouw eerste verkeersovertreding?
6. Wat was het eerste dat jij vroeger wilde worden wanneer je groter was?
7. Eerst keus drinken?
8. Eerste keus toetje?
9. Wat is het eerste liedje dat in je op komt?
10. Eerst grote aankoop?
11. Eerst baantje?
12. Wanneer heb jij voor het eerst in een vliegtuig gevlogen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...