31 oktober 2013

Happy Halloween Kostuums


Happy Halloween allemaal! Ik hoop dat jullie het nog niet helemaal zat zijn.. na vandaag praat ik er komende 11 maanden niet meer over. Voor vandaag heb ik voor mens en dier een aantal leuke, interessante, creatieve, geniale, maar vooral grappige Halloween kostuums op een rijtje gezet.


Een slechtere vader kan je denk ik niet hebben, en dan bedoel ik voor het uitzoeken van een kostuum. Vader in een Jack Daniels outfit en zoonlief als een pakje Marlboro.


Je kan ook gaan als een sexy versie van je favoriete super held. Vinden jullie deze nerds er ook niet erûg sexy uitzien?! Fietfieuwjh! Haha.


Je baby als een tortilla wrap.


Geef hem tanden, geef hem een paar vleugels en je hebt een vampier kat! Leuk bedacht!


Haha. Of je kleed je hond als drager van een koets.


Deze vond ik erg origineel! Kleed je plastic groen met allerlei groene atributen en een groene plaat onder je voeten en je bent een klein groen plastic speelgoed leger poppetje. Net als die in Toy Story!


Of ga met je vrienden als Lego poppetjes!


Moet ik hier nog uitleggen wie ze moeten voorstellen?! Miley twerking Cyrus en Robin Thicke. Volledig geïnspireerd op hun performance tijdens de VMA's niet zo lang geleden.


Deze vond ik ook leuk. Ga als inzittende van een attractie in een pretpark. Kermis mag natuurlijk ook! Ik wil alleen niet weten hoeveel tijd er in deze kostuums heeft gezeten.


Plak een groene diamant op een haarband en maak een plaat en huidskleurige blokjes en hang deze voor je.. tadaa, een naakt Sims poppetje! Wel leuk bedacht!


Ladies en gentlemen, de sterren uit Star Wars. Muhaha. Deze is leuk! Ik heb me kapot gelachen. De rechter hond ziet er ook zo lekker uit. 


Hier heb ik ook uren om moeten lachen. Trek je baby een kreeften kostuum aan en doe hem in een pan. De kreeft is al wel lekker rood geworden! Och germ voor de baby. Wat zal hij of zij later wel niet denken als ie deze foto terug ziet.


Ken je die gele grappige mannetjes van Verschrikkelijke Ikke/Despicable Me?! Ik moet zeggen dat deze honden wel iets mogen doen aan hun facial expression. Kijken verdomd chagrijnig.


Oh, ik krijg al de kriebels als ik er naar kijk. Je hond als spin laten verkleden. Je hond zal er in één keer heel eng uit komen te zien! 


Tja of je gaat als tietje en tietje.

Heb jij iets gedaan voor Halloween?! Ben je gewoon een dagje wat leuks gaan doen of heb je een echt feest gehad waarbij je verkleed moest komen? Vertel, hoe zag jij eruit! Ik ben alleen naar Fright Night geweest in Walibi, dat was wel leuk. Vanavond kijk ik wat enge films en dat was het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...