4 oktober 2013

Mijn Kettingen van MyNameNecklace


Je vindt ze leuk of verschrikkelijk. Kettingen met je naam of initialen. Ik vind ze leuk en heb daarom ook twee kettingen, één met naam en mijn nieuwste aanwinst, één met mijn drie initialen.

De kettingen heb ik allebei besteld bij MyNameNecklace. http://www.mynamenecklace.com/ Een hele bekende site voor naamkettingen, vooral erg populair bij meiden in de Verenigde Staten. De site werkt heel erg prettig. Op de home pagina staan de bekendste en meest populaire kettingen die ze verkopen. Naast kettingen verkopen ze ook ringen, enkelbanden, oorbellen, sleutelhangers en armbanden die je zelf kan costumizen en naar jouw smaak kan aanpassen. Je kan materiaal kiezen, dus goud, rosé goud, zilver of acryl. Bij acryl kan je zelfs een kleur kiezen. Grootte van de ketting en grootte van je naam of initialen. Ik zeg ideaal!


Mijn eerste ketting kocht ik in Februari 2011, al een tijdje geleden dus. De stijl die ik koos was de Sterling Silver “Carrie” Style Name Necklace. http://www.mynamenecklace.com/Product.aspx?p=1102&m=310
De ketting die ik erbij pakte was de Adult van 45 centimeter. In totaal heb ik voor deze ketting $37,- dollar betaald.


Mijn tweede ketting heb ik pas gekocht. Ik wilde graag een gouden ketting met mijn initialen dus koos ik voor de Celebrity Monogram Necklace in 18K Gold Plating. http://www.mynamenecklace.com/Product.aspx?p=3128&m=390
Deze kost normaal $84,95 maar omdat ik deze heb gekocht tijdens de Summer Sale was deze maar $64,95. Toen heb ik het internet nog afgestruind naar meer korting. Ik vond een kortingscode voor 12%, dus heb ik uiteindelijk maar $57,16 hoeven betalen voor deze ketting.
Hier kan je de kortingscodes voor deze site bekijken. http://www.retailmenot.com/view/mynamenecklace.com


Je hoeft je niet te registreren en in te loggen om een ketting o.i.d. te bestellen. Ook hoef je nergens voor aan te melden, wat bij veel online winkels wel verplicht is. De betalingswijze is heel gemakkelijk. Je kan er betalen met Visa, MasterCard, Diners, Amex of Paypal. De website verzend wereldwijd, op een aantal landen na, en biedt gratis verzending. 

4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...