29 oktober 2013

Nail Art Tutorial: Frankenstein Nagels


Ik ben een beetje in de Halloween sfeer tegenwoordig. Ookal vieren we het hier niet uitgebreid, toch vind ik de sfeer heel leuk! Vandaag geen oude tutorial maar een nieuwe, Frankenstein nagels! 
Wat heb je nodig?
- Base coat
- Groene nagellak
- Zwarte nagellak
- Witte nagellak
- Top coat
- Dottingtool
- Nail art kwast


Stap 1: Begin met je base coat, deze voorkomt dat je nagels zullen verkleuren. Daarna lak je je nagels met één of twee lagen groene nagellak. Laat dit drogen.

Stap 2: De haren! Dit doe je als volgt. Zet bij je nagelriem eerst een zwarte lijn met zwarte nagellak en een nail art kwastje. Daarna zigzag je random wat diagonale strepen. Dan kleur je alles in met de zwarte nagellak.  Stap 3: Daarna heb ik de hechtingen van de mond getekend. Ook met hetzelfde kwastje en dezelfde zwarte nagellak. Zet eerst een streep horizontaal, deze streep mag best kronkelig zijn. Maak daarna vier of vijf verticale strepen op de streep die er al staat.


Stap 4: Dan nog de ogen! Pak een witte nagellak en een dottingtool. Maak nu stippen op ooghoogte van je nail art. Wanneer de stippen droog zijn ga je met zwart kleinere stipjes maken in deze witte stippen. Tadaa, dat zijn je ogen! 


Stap 5: Wanneer alles droog is pak je je top coat om alles te sealen en je nail art een mooie glans te geven!

Dat was mijn Halloween Frankenstein nail art manicure tutorial voor dit jaar. Ik had er nog veel meer willen doen, maar over een aantal maanden begint carnaval alweer! Kan ik dan flink m'n best doen! :D Hopelijk vonden jullie dit een leuke tutorial. Heb je suggesties voor een nail art tutorial, feel free om ze bij de reacties hieronder te zetten! 

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...