8 oktober 2013

Nail Art Tutorial: Vlecht Patroon


Weer een re-upload!
Vlechten zijn hot! Op de catwalk zag je ze al voorbij komen en op straat dragen steeds meer meiden een vlecht in allerlei soorten en maten. Op de nagels kan dat ook, en dat ga ik je vandaag leren!
Dit heb je nodig:
- Base coat
- Drie kleuren goed gepigmenteerde nagellak
- Top coat


Stap 1: Gebruik je base coat om gele nagels te voorkomen en lak je nagels in één van de drie gekozen kleuren. Laat dit drogen.


Stap 2: Pak een andere kleur en maakt daarmee een diagonale streep vanuit de linkerhoek van je nagel naar rechts beneden. Trek deze streep bijna tot het einde toe. Laat dit drogen.


Stap 3: Pak nu je derde kleur nagellak, nu trek je een diagonale streep vanaf de rechter bovenhoek van je nagel. Wanneer je nagellak niet goed genoeg gepigmenteerd is dan zul je de kleur die je hebt gebruikt bij stap één er doorheen zien schijnen. Dat is niet de bedoeling. 


Stap 4: Pak nu de kleur die je hebt gebruikt voor je volledige nagels. Nu herhaal je stap twee, je maakt weer een diagonale streep vanaf links. Alleen deze streep begin je een aantal millimeter onder dan waar je de allereerste streep bent begonnen. Stap 5: Herhaal nu deze stappen om en om, zorg ervoor dat je de streep nagellak elke keer een aantal millimeter lager inzet dan degene daarvoor. Ga helemaal door totdat je geen start meer kan maken. Wanneer alles droog is dan maak je het af met een top coat.Je kunt nu alle nagels lakken met dit vlecht patroon, maar je kan ook één nagel zo laten als accentnagel. 

Ik hoop dat je dit een handig en interessante tutorial vond. Wat vind je van de hele vlecht-trend? Iets voor jou of toch maar skippen?

3 opmerkingen:

  1. Wat leuk! Het resultaat ziet eruit alsof het super moeilijk is, maar het lijkt mee te vallen! :)

    XX Red Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Top idee! Toen ik de eerste foto zag, dacht ik dat het nog best moeilijk was om voor elkaar te krijgen, maar dat valt gelukkig mee!
    x Shaniqua | Fashioniqua

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...