9 oktober 2013

Project 10 Pan


Project pan! Iemand die dit kent? Een aantal jaar geleden, toen ik nog blogde voor Budgetproof, was dit project erg hot. Ik heb toentertijd dit project zo'n twee keer gedaan. De eerste keer heb ik het succesvol afgerond, en de twee keer, ehh.. niet. Vandaag ga ik weer beginnen, maar voordat ik begin een kleine uitleg.

Project pan is een project waarbij je een tijd lang geen (beauty)producten koopt, je hebt dus voor een bepaalde tijd een no buy. Om deze tijd te bepalen neem je een aantal. Dit aantal staat aan het aantal beauty producten die jij moet opmaken of waarbij je "pan moet raken". Pan raken is het raken van de pan, het metalen ondergrond, bij een blush, oogschaduw of poeder. Je kan hierbij van te voren bedenken welke producten jij gaat opmaken, maar dat doe ik niet. Ik zie wel wat ik opmaak.

Ik kwam met dit idee nadat ik weer eens ontiegelijk veel had besteld op Ebay. Op dit moment wacht ik nog op drieëntwintig items om te ontvangen. Ja, ik weet het, zeg maar niks. Haha. 
Ik heb gekozen om tien producten op te maken. Vandaar de tien in het middel van de titel. ;) Tijdens mijn no buy mag ik niet meer online kopen, zo ook niet in de winkel. Geen beauty producten, geen accessoires, geen nagellak. Niks voor mezelf, behalve kleding. Ik moet nog wat passende warme kleding aanschaffen voor de winter dus ik vind dat ik wel mag kledingshoppen tussendoor.

Ik weet niet hoelang ik over dit project ik ga doen. Wel zal ik tussendoor een keer een update geven hoe het gaat. Wanneer het project té lang duurt, denk daarbij aan tot Kerstmis, dan zal ik natuurlijk wel tussendoor Kerstshoppen mogen doen, maar niet voor mezelf! I'll keep you posted!

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...