30 oktober 2013

Random Lemmings


Een tijdje geleden liet ik jullie mijn Ebay lemmings. Spulletjes van Ebay die ik in mijn wishlist had staan en die ik graag wil hebben. Nu laat ik jullie een aantal van mijn gewone lemmings zien, dus random spullen die ik graag wil hebben!We beginnen met mijn eerste lemming. De wit gouden topcoat van de Mariah Carey collectie van OPI. Dit is een topcoat met 18 karaats witgoud in combinatie met zilver, er zit dus echt goud in dit flesje. Nu denk ik niet dat ik deze ga kopen want één zo'n potje kost maar liefst veertig euro!


De Slushy Maker! Je kent hem waarschijnlijk van de reclame op televisie. Ik kende hem al eerder van een video review op YouTube en sindsdien wil ik deze hebben! Ik las dat ze deze bij de Blokker, Bart Smit, Intertoys, Cook & Co en de Marskramer verkopen, dus daar ga ik binnenkort eens langs. Kan ik een keer mijn eigen slushy maken!


Nars, een best luxe cosmetisch merk. Mijn lemming is een highlighter, als je wat bekende beautybloggers dagelijks volgt dan weet je misschien wel welke highlighter dit is, namelijk Albatross. Deze geeft een hele mooie gouden glow. Ik twijfel alleen omdat ik 30 euro best veel geld vind voor een highlighter, maar daarnaast zal ik hier super lang mee doen. 


Dan een lemming die ik eigenlijk al zo'n drie jaar op mijn verlanglijstje heb staan. Deze paar platform wedges, Damsel, van Jeffrey Campbell. Oh, ik wil deze zó graag! Echt heel graag! Alleen ik ben bang dat wanneer ik hem heb, hem nooit draag. 


De Clarisonic Mia 2! Ik twijfel hier een beetje over. Ik heb verschillende reviews gelezen en deze waren allemaal wel positief, maar ik weet niet of dit mijn huid wel wat goeds doet. Waarschijnlijk wel, maar ik ben benieuwd hoe dat op lange termijn is.


Dit is één van de lipsticks die ik altijd voorbij zie komen en die iedereen mooi staat. Deze MOET mij dus ook prachtig staan, haha. Nee dat weet ik niet, maar ik vind hem wel heel erg mooi. De lipstick Myth van MAC.


Een onesie met deze leuke print aan de bovenkant! Zien deze er niet te gek uit? Ideaal voor in de donkere koude dagen om lekker in te hangen op de bank met een warme kop chocolademelk. Ik zie het al helemaal voor me, haha. Oh, en toevallig heb ik er pas eentje gekocht op Ebay. Ik heb hem al binnen en hij zit heerlijk!


Washi tape! Ik heb er al een aantal en ik heb al allerlei leuke dingen versierd en gepimpt met washi tape, maar er zijn zoveel leuke printjes die ik nog wil hebben. Ik wil ze allemaal! ..en waarschijnlijk maak ik hier nog een artikel over. :D

Dat waren mijn lemmings, ik twijfel nog best wel of ik iets wil kopen of niet. Jaja, ik ben nog met mijn Project 10 Pan bezig, dat gaat op zich goed(wel langzaam) en totdat ik die heb afgerond mag ik geen beauty producten kopen. Wat staat er op jouw lemmings lijstje, wat wil je nog graag kopen?!

Bronnen: 12345678

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...