7 oktober 2013

Wekelijkse Vragenlijst #6


Iedere maandag zet ik mijn wekelijkse vragenlijst online! Een vragenlijst met vijf vragen waarvan altijd de begin- en eindvraag hetzelfde zullen zijn. In dit artikel beantwoord ik de vragen, en daarna is het aan jullie om dezelfde vragen te beantwoorden!

1. Je mood?
Mwah. Ik voel me al een paar dagen wat zwakjes. Heb erg last van mijn keel, pijn bij het slikken en ik heb een schorre stem. Heb het idee dat het misschien wel erger kan worden deze dagen.

2. Wat is je favoriete show of serie?
Ik heb er best wel veel. De dingen die ik volg op televisie op dit moment is Expeditie Robinson en online volg ik White Collar. Eigenlijk volg ik nog veel meer maar daar zal ik op een ander moment verder op in gaan.

3. Welke van je vakanties is tot nu toe de leukste?
Ik heb twee vakanties die voor mij echt onvergetelijk waren. Mijn vakantie naar Australië toen ik zeventien was, en mijn vakantie naar Mexico, afgelopen zomer.

4. Wat is je haarkleur, is je haarkleur echt?
Mijn haarkleur is op dit moment licht bruin! Uit een pakje. Mijn normale haarkleur is donker bruin. Hoe mijn echte haarkleur er echt uit ziet weet ik niet want ik verf mijn haren al jaren!

5. Je doel voor komende week?
Lekker rustig aan doen en lekker op mijn gezondheid! Ik ga wel gewoon werken deze week, ondanks dat ik me niet helemaal fit voel. Gewoon een paracetamol innemen en Trachitol gebruiken. Ook hoop ik deze week een positief telefoontje te krijgen van het kinderdagverblijf waar ik heb gesolliciteerd!


Nu jij!


De vragen:
1. Je mood?
2. Wat is je favoriete show of serie?
3. Welke van je vakanties is tot nu toe de leukste?
4. Wat is je haarkleur, is je haarkleur echt?
5. Je doel voor komende week?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...