14 oktober 2013

Wekelijkse Vragenlijst #7


Elke maandag is het zover! Dan komt er een wekelijkse vragenlijst online. Deze bestaat uit twee standaard vragen en drie random vragen. Ik beantwoord deze en daarna mogen jullie deze bij de comments beantwoorden!

1. Je mood?
Het gaat wel goed. Beetje moe omdat ik het hele weekend heb gewerkt, ook vandaag moet ik weer werken. Ach, geeft verder niet want het is op zich wel leuk werk én morgen en overmorgen ben ik lekker vrij! Ohh.. en ik ben héél blij vanwege het nieuws dat Charlie Hunnam niet meer Christian Grey zal spelen in Fifty Shades. Goooo Matt Bomer!

2. Lente, zomer, herfst of winter?
Mijn favoriete seizoen is de zomer, vanwege het lekkere weer. Ik heb een hekel aan regen! Maar ik vind de afwisseling van seizoenen ook wel wat hebben. Ik moet er niet aan denken om 365 dagen in het jaar mooi weer te hebben met 30 graden. Ik vind het gure in de herfst fijn, de sneeuw in de winter erg mooi en de bloemen in bloei in de lente lekker ruiken!

3. Stijl of gekruld haar?
Stijl haar, omdat ik zelf altijd stijl haar ben. Tenminste, ik stijl mijn haar regelmatig. Krullen doe ik het nooit omdat ik geen krultang heb. Ik heb wel ooit mijn haar laten krullen door iemand en dat vond ik toch ook wel heel erg mooi!

4. Ben je ooit dronken geweest en wanneer was de laatste keer?
Haha, ja ik ben een aantal keer dronken geweest. Niet dat ik me er veel van kan herinneren. De laatste keer was op vakantie in Benidorm, toen was ik op stap geweest met een aantal jongens die ik had leren kennen in ons hotel. Toen hebben wij een heel uur gedaan om van de kroegen om de hoek naar het hotel te komen. Vraag me niet hoe, het is normaal vijf minuten lopen. 

5. Doel voor komende week?
Lekker werken, ik ben helaas niet aangenomen op het kinderdagverblijf waar ik een dagje mocht meelopen. Helaas, maar ach ooit komt er iets beters op mijn pad. Verder kan ik genieten van mijn vrije dagen morgen. Lekker kledingshoppen. Ik heb namelijk niks in mijn kledingkast voor de winter dus ik MOET echt shoppen. 


Your turn!


De vragen:
1. Je mood?
2. Lente, zomer, herfst of winter?
3. Stijl of gekruld haar?
4. Ben je ooit dronken geweest en wanneer was de laatste keer?
5. Doel voor komende week?


Bron; 1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...