21 oktober 2013

Wekelijkse Vragenlijst #8


Iedere maandag komt mijn wekelijkse vragenlijst online. Hierin beantwoord ik vijf verschillende vragen. Deze vijf vragen mogen jullie daarna bij de reacties ook beantwoorden. Zo leer ik mijn lezers kennen en jullie mij!
1. Je mood?
Beetje moe, haha. Ik voel me net een zombie. Ben gisteren toch naar Walibi geweest en het was een beetje laat geworden. Ik was pas tegen één thuis. Op zich is dat niet laat, maar ik ben wel hartstikke moe van het rondlopen gisteren.. en ik moest vandaag weer vroeg uit bed om te werken.

2. Hoe ziet jouw outfit er vandaag uit?
Mijn werkkleding heb ik vandaag aan. Heel kleurrijk! Een zwarte broek, een zwarte polo, zwarte sloof en zwarte schoenen.. Mijn sokken zijn wel roze!

3. Favoriete lipgloss of lipstick kleur?
Op dit moment is mijn favoriete lipgloss van de Glam Shine collectie van L'Oreal. De kleur is wat koraalachtig/oranje en heeft gouden en roze shimmers. Very pretty al zeg ik het zelf. 

4. Wat is je laatst gekochte beauty item?
Uh, dat is al weer even geleden maar ik gok op mijn Dr Van Der Hoog kant-en-klare maskers.

5. Wat is je doel voor komende week?
Gewoon m'n best doen met alles. Op het werk, in mijn privéleven. Niet alles gaat zoals gewenst, ik kan op dit alleen mijn best doen en zien waar het me brengt.

Jullie zijn!

1. Je mood?
2. Hoe ziet jouw outfit er vandaag uit?
3. Favoriete lipgloss of lipstick kleur?
4. Wat is je laatst gekochte beauty item?
5. Wat is je doel voor komende week?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...