28 oktober 2013

Wekelijkse Vragenlijst #9


De week begin ik met mijn wekelijkse vragenlijst op maandag! Deze lijst bestaat uit vijf vragen waarvan de eerste en laatste altijd standaard hetzelfde zijn. Ik beantwoord deze vragen in dit artikel en vervolgens mogen jullie de vragen bij de reacties beantwoorden! 

1. Je mood?
Goed goed. Ik ben op dit moment nog lekker aan het nagenieten van het mooie weer van afgelopen week. Dat gevoel zal waarschijnlijk niet zo lang meer duren sinds ze zeggen dat het vandaag gaat regenen. Ach, ik zit toch heel de dag binnen.

2. Heb je een fobie?
Je mag me uitlachen voor mijn eerste fobie. Ik ben namelijk bang voor spinnen. Kleine spinnen, alleen als ik er aan denk dan krijg ik rillingen. Grote spinnen zoals tarantula's heb ik geen problemen mee. Tijdens mijn vakantie in Mexico afgelopen zomer heb ik er zelfs eentje vastgehouden.
Dan ben ik bang voor kleine ruimtes. Dit komt waarschijnlijk doordat ik als klein kind ooit best lang heb vastgezeten op een toilet. Als ik in een ruimte kom waar ik nog nooit ben geweest dan zoek ik eerst altijd naar de uitgangen zodat ik weet waar ik moet zijn mocht er iets ergs gebeuren. Liften durf ik ook bijna niet in. Ik zeg bijna omdat ik tegenwoordig in twee liften durf, de lift bij mijn oma en bij mijn beste vriendin. 

3. Laptop, computer of tablet?
Laptop! Weegt weinig, kan je overal mee naartoe nemen in je tas, heeft een toetsenbord.

4. Stel, je staat nu in de rij bij de McDonalds, je hebt honger, wat bestel je?
Een fish burger met zoetzure saus en een McFlurry bounty. Lekker! Haha, ik krijg er echt honger van.

5. Doel voor komende week?
Komende week wil ik wat vooruit werken voor mijn blog. Ik had een tijdje flink vooruit geschreven en ik heb sindsdien bijna niets meer gedaan.

Jij bent!

1. Je mood?
2. Heb je een fobie?
3. Laptop, computer of tablet?
4. Stel, je staat nu in de rij bij de McDonalds, je hebt honger, wat bestel je?
5. Doel voor komende week?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...