7 november 2013

10 Girl Problems


Een meid zijn is niet altijd even makkelijk. De dingen die wij allemaal moeten doorstaan om als vrouw door het leven te gaan. Ik zou er een boek over kunnen schrijven. Dat doe ik niet, maar ik heb wel een aantal punten opgeschreven wat voor problemen dat kunnen zijn. 
1. Haaraccessoires verliezen.
Je bent onderweg of ergens op bezoek en je wilt je haren even in een paardenstaart doen maar je kan je haarelastiekje niet meer vinden. Of je bent thuis en je bent je haren aan het opsteken maar al je haarclipjes zijn verdwenen omdat ze altijd op mysterieuze wijze verdwijnen.

2. Té veel kleren.
Vinden anderen het gek dat het zo lang duurt voordat we klaar zijn met onszelf klaarmaken voor een date of een avondje stappen.

3. Rood worden wanneer er een mooie man ziet.
Als er ineens een mooie man voor me staat en iets aan me vraagt of mij gewoon aanspreekt, dan krijgen mijn wangen een kleur en word ik rood. Op zich niet heel erg, want ik krijg nooit een black-out en ik stotter dan niet maar de rode kop is gewoon vervelend.  


4. Krampen wanneer je ongesteld bent!
Dat heeft iedereen wel eens gehad toch?

5. Hebbedingetjes.
Alles wat maar schattig is willen en moeten kopen en vervolgens niet weten wat je ermee moet doen. Conclusie, overal liggen schattige notitieboekjes en frutsels.

6. Teveel sieraden.
Ik weet niet of iedereen dit heeft maar ik toevallig wel. Teveel sieraden dat je niet meer weet hoe je alles moet opbergen, en ook al heb je alles netjes in bakjes gedaan dan zit 

7. Om alles kunnen huilen.
Normaal huil ik al snel om sommige dingen, vooral mooie emotionele gebeurtenissen op televisie of in films. All You Need Is Love of The Notebook, zelfs tijdens het kijken naar de Titanic die ik al tientallen keren heb gezien. Vooral wanneer ik ongesteld ben dan ben ik een emotioneel wrak. 


8. Niet fatsoenlijk op je buik liggen.
Hoe zou dat toch komen? 

9. Vreetbuien!
Heb je net je avondeten achter je kiezen, heb je ineens zin in iets zoets. IJs, chocolade, koekjes, chips, toastjes, zuurtjes, drop. Je eet maar, maar helaas gaat die vreetbui niet zomaar over.

10. Insecten alert.
Voordat je de kamer ingaat moeten alle hoeken van de kamer eerst zijn gecheckt op spinnen, langpootmuggen en ander soort insecten. Zodra er niets te zien is kan je verder lopen.


Nou, 't is toch allemaal wat. Welke punten herken jij bij jezelf? Welke punten ontbreken er hier of welke punten zou jij aan dit lijstje toevoegen?

Bron: 1

6 opmerkingen:

 1. Als ik op zoek ben naar haarspeltjes of elastiekjes kijk ik standaard altijd in de zakken van al mijn broeken, de zakken van mijn jas, en onderin mijn handtas. Dan heb ik meestal al heel wat bij elkaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toen ik vandeweek mijn bed aan het verschonen was vond ik er een aantal aan het voeteneind. Tja, dat kan ook. Haha.

   Verwijderen
 2. haha die van in dat zand een putje maken voordat je op je buik gaat liggen herken ik! ^-^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel herkenbaar, ik heb vooral om 8 en het plaatje erboven moeten lachen! Jouw blog is trouwens ook heel erg leuk, ik ben je meteen via bloglovin gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hele leuke blog heb je! Helaas kan ik geen reactie plaatsen omdat ik geen wordpress account heb, dus ik doe het via deze weg.

   Verwijderen
 4. Wat een grappig stukje!
  Er zitten een paar hele herkenbare tussen ;-)
  Nog zo iets frustrerends, dat hoe duidelijk we ook zijn, mannen ons vaak niet begrijpen haha

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...