29 november 2013

Action en Big Bazar Shoplog


Goedendag allemaal! Ik hou van budgetwinkelen. Online of gewoon in een winkel, maakt niet uit. Sinds wij pas een Big Bazar in de buurt hebben ben ik daar niet weg te slaan. Ik koop er regelmatig iets wanneer ik daar langsloop. Daarom vandaag een shoplog van de Big Bazar én Action.Indoor decoratie led verlichting. Deze vond ik heel leuk om in een vaas of glas te doen. Ik heb daarom ook twee pakjes gekocht en deze staan nu heel gezellig in een hoekje van mijn kamer.


Een metalen doosje in panterprint. Hij is alleen heel erg klein en er kan bijna niets in, maarja hij was van panterprint dus ik moest hem van mezelf meenemen.Een set van 6 siliconen cupcake vormpjes. Handig om cakejes mee te maken, of heel misschien wel peanutbutter cups! Dat laatste wil ik heel graag nog eens maken!


OPI Gold Shatter en Silver Shatter. Deze waren in de aanbieding! Ik geloof dat ze drie euro per stuk waren. Echt een koopje voor OPI. Deze kan je ook dragen als een gewoon lakjes, zonder dat hij shattered. Dan moet je de base coat skippen.OPI Super Bass Shatter en Pink Shatter.


Dan spulletjes van de Action. Als eerst een aantal pakjes van mijn favoriete gezichtsdoekjes. Deze Coconut Care facial cleansing wipes.


Dan iets waar ik heel enthousiast over ben. Doorzichtige kerstballen! Ik wil al jaren een leuke DIY doen met doorzichtige kerstballen. Deze heb ik helaas nooit goedkoop kunnen vinden, en toevallig kwam ik deze tegen bij de Action. Binnenkort dus een leuke DIY met deze doorzichtige kerstballen!

Dat waren mijn items die ik laatst heb gekocht bij de Action en Big Bazar. Wat vind jij van zulke budget winkels? Ga je er vaak langs? Wat koop je dan zoal, wat waren je laatste aankopen bij de Action of Big Bazar?

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke items heb je geshopt. Ik ga vanmiddag even.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie aankopen! Wat een leuke nagellakjes, die kerstballen zijn ook super leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie lakjes! En bben enieuwd naar e DIY. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wwooow!!! waar vind je OPI voor 3 euro? Bij big bazar? xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij Big Bazar inderdaad! Rond die prijs ja, misschien één euro duurder maar zeker niet meer.

   Verwijderen
 5. Handig die siliconen bakvormpjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat ik geen big bazar in de buurt heb! :(

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...