27 november 2013

Mijn Kettingen Opbergsysteem


Laatst(een paar maanden terug) was er een oproep op Beautylab over je sieradenstash en -opbergsysteem. Ik had wat foto's ingezonden en deze waren uiteindelijk te zien in een artikel. Vanuit dit artikel heb ik veel reacties gekregen en dus leek het mij wel handig om mijn kettingen opbergsysteem ook hier te laten zien aan jullie!Al mijn kettingen heb ik in een plastic opbergbox van de Xenos zitten. De doos is 35x22x5cm en heeft vakjes van 5x5x5. De box zelf is doorzichtig, je kan makkelijk erdoorheen kijken, en heeft een gekleurde deksel. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Wat zo fijn aan deze box is, is dat de vakjes verstelbaar zijn. De verticale plastic wanden in de box kan je eruit halen. Wanneer je dus een wat langere ketting hebt kan je een wandje eruit halen en je lange ketting in principe in twee vakjes plaatsen. De horizontale wanden zijn helaas niet uitneembaar. 

Ik bewaar dus in ieder vakje één of twee kettingen, dat ligt een beetje aan de grootte van de kettingen. Mijn kettingen zitten in ieder geval nooit meer in de knoop en zitten overzichtelijk in een afsluitbare box.

Hoe zit dat bij jullie? Hoe en waar bewaren jullie je kettingen?

4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...