19 november 2013

NOTD: The Hunger Games Catching Fire Manicure


Vannacht is het zover! Dan is Catching Fire, het tweede deel van The Hunger Games te zien in de bioscoop! I'm so excited! Waarschijnlijk zie ik de film zelf pas over een week of twee, toch vond ik het nu leuk om mijn manicure te matchen met de naam van de film.


Ik ben deze manicure begonnen met een ombré manicure. Deze heb ik een keer gemaakt met twee kleuren acryl verf. Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van de ombré. Hij ziet er beter uit dan één van mijn ombré manicure ooit tevoren. Daarna heb ik met gewone zwarte nagellak de zwarte achtergrond gemaakt waardoor de vorm van de vlammen naar voren komen. Ik heb een aantal plaatjes op google gebruikt als inspiratie voor deze manicure. Als laatste een top coat eroverheen en mijn gelakte nagels kunnen weer een paar dagen mee.

Wat vind je van deze manicure? Maak jij ooit een manicure geïnspireerd door een film of recreatie van een manicure uit een film?

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...