12 november 2013

NOTD: Sparkly Fall Ombré


Ik was vorige week wat aan het rondkijken op internet naar leuke manicures ter inspiratie voor mijn blog, en toen kwam ik een leuke ombré manicure tegen. Hij was zó leuk dat ik hem wilde namaken. Ik moet zeggen dat mijn combinatie van sparkly nagellakjes toch een stuk leuker is!


Ik heb deze ombré gemaakt met drie lakjes. Golden Rose Paris Magic Color 308, Catrice 560 Rusty But Sexy en China Glaze Lighthouse.

Ik heb nu al een aantal keer ombré nagels laten zien, wat vinden jullie eigenlijk van deze trend? Of vinden jullie het geen trend meer?

4 opmerkingen:

  1. Ik vind alles wat ombré is nog altijd erg leuk, het maakt mij niet uit dat het 'passé' is :D mooie NOTD ook weer!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...