5 november 2013

Project 10 Pan Completed


Hallo allemaal! Nou, hehe, mijn Project 10 Pan is dan eindelijk afgerond. Ik heb wel moeite gehad met niets te kopen tussendoor. Normaal heb ik daar geen problemen mee, maar pas vanaf het moment dat ik tegen mezelf zeg dat ik niets meer mocht kopen vond ik het ineens moeilijk. Weird, maarja. Laten we eens kijken welke tien producten ik heb opgemaakt!

Voordat ik begin, ik ben echt dom, ik ben twee oude mascara's vergeten op de foto te zetten. Of ik heb de foto's wel gemaakt maar vervolgens weggegooid, ik weet het niet. Maakt verder niet uit, ik tel alleen de producten die ik op foto heb staan.


De eerste twee dingen die ik heb opgemaakt zijn deze twee pakjes haarverf van de Kruidvat. Nummer 6.7 in de kleur chocolade bruin. 


Daarna heb ik mijn tonic opgemaakt. Begin dit jaar gekocht bij de Action, vandaar de buitenlandse tekst erop. Had ik hier maar een backup van want ik mis dit spul bij mijn dagelijkse reinigingsroutine.


Daarna heb ik mijn Fruity Botanics shampoo van Kruidvat eigen merk opgemaakt. Ik heb hier ook de conditioner van, alleen die heb ik later pas opgemaakt.


Dan één van mijn favoriete cleansing doekjes om mijn makeup te verwijderen. Op zich niet zo heel erg dat deze op zijn tijdens mijn Project Pan. Ik mocht nu niets nieuws kopen en daardoor ben ik nu bezig met reinigingsmelk die al een tijdje in mijn kast stond die écht op moest.


Nummer zes zijn mijn wattenstaafjes. Gelukkig had ik hier nog wel een backup van. Wattenstaafjes gaan er bij mij doorheen!


Dan mijn favoriete deodorant. Rexona Ultra Dry Cotton. Dit is een mini die ik altijd meeneem tijdens het stappen of wanneer ik maar een klein tasje bij me heb.


Verfrissingsdoekjes. Ja, wat kan ik erover zeggen. Fijn in gebruik na toilet bezoek.


Ik kreeg helemaal niets meer uit de L'Oreal Glam Shine lipgloss in Ruby Strass. Ik heb hem helemaal opgemaakt en dat geeft toch wel een opluchting/trots. Gelukkig had ik nog een backup!


Laatste product dat ik heb opgemaakt is weer een deodorant van Rexona. Dit keer een fullsize. Fijn product. Ik gebruik Rexona al zó lang, en dit is een van de weinige deo's die geen laagje achterlaat.

Nou, dat waren de producten die ik heb opgemaakt tijdens mijn Project Pan. Wat ben ik opgelucht dat het voorbij is! Halverwege vorige week had ik de 10 producten bereikt, de dag daarna ben ik meteen even naar de winkel gegaan om het één en ander te kopen. Hebben jullie ooit Project Pan gedaan of ervan gehoord?

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...