26 november 2013

Tutorial: Butterfly Wings


Remember mijn ombré manicure van twee weken terug week? Nou, gedurende die week had ik ineens een leuk idee. Ik vond mijn nagels de ultieme basis voor een vlinder nail art! Ik ben aan de slag gegaan en heb er maar meteen een tutorial van gemaakt! Dus, wil jij weten hoe je een vlinder moet maken op je nagels, lees dan verder!De dingen die je nodig hebt:
- Base coat
- Gekleurde nagellak als basis
- Zwarte nagellak, striper mag ook
- Witte nagellak
- Top coat
- Nail art kwastje
- Dottingtool


Stap 1: Begin met een base coat en zorg voor een mooie basis. Dit kan je doen door je nagels simpel te lakken met één leuk kleurtje, of je kan net zoals mij een ombré manicure maken. 


Stap 2: Pak je zwarte striper, of je zwarte nagellak en een nail art kwastje. Volg hiermee vanaf je linkerhoek de buitenste rand van je nagellak tot je rechterhoek van je tip.


Stap 3: Maak linksboven van je nagel een diagonale streeps zoals hierboven voorgedaan.
Trek nu met de zwarte nagellak de lijn door aan de onderkant naar de linkerkant van je tip. Zorg dat je hoek is afgerond. 


Stap 4: Maak nu drie diagonale strepen van de streep die je links boven hebt gemaakt naar de hoek rechtsonder.


Stap 5: Maak de hoeken aan de rechterkant van de strepen die je bij de vorige stap hebt gemaakt rond. 


Stap 6: Pak nu je dottingtool en je witte nagellak. Maak bij de hoek rechtsonder wat witte stippen ter versiering van de vleugels. Als alles droog is dan geef je je manicure nog een lakje top coat en je bent klaar! 

Ik vind het resultaat leuk. Alleen vind ik mijn zwarte strepen te dik, dit komt helaas door mijn nail art kwast. Ik ben op dit moment nog aan het wachten op nieuwe dunne nail art kwasten van Ebay. Wat vinden jullie van deze manicure en tutorial? Ooit zelf vlinder vleugels op je eigen nagels gemaakt?!

12 opmerkingen:

 1. Zier er erg leuk uit!

  ablogbyilah.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi!

  P.s. ik volg je op Bloglovin' ,volg je me terug? Thnx!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gaaf! Ik ga ook maar eens m'n nagels mooi laten groeien, ze zien er nu echt NIET uit .. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je dit zo gaaf gedaan! Ik wil dit ook een keertje gaan maken, lijkt me heel erg mooi staan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er goed uit ik had alleen dat zwart wat dunner gedaan!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...