21 november 2013

Waarom Herfst Leuk Is!


Nog een maandje en het is alweer winter! De donkere dagen zijn begonnen, maar voordat die dagen officieel beginnen wil ik eerst nog even genieten van de herfst. Daarom heb ik een lijstje gemaakt van de dingen die de herfst zo leuk maken!

 Kleuren van de bomen
Voordat de bladeren van de bomen vallen hebben de bomen altijd zo'n mooie kleur. Heel het park of bos kleurt bruin en oranje. Ik vind het prachtig!


✪ Laagjes kleding
Je kan op dit moment alles aan, nouja bijna alles. Ik hou vooral erg van laagjes. Een shirtje, daarover weer een shirtje, met daarover een dun vest, dan weer mijn jas en een sjaal. Heerlijk!

 Dichte schoenen en laarzen
Het is te koud voor ballerina's en open schoenen, dus tijd voor de dichte stevige schoenen en/of laarzen. Wat dan echt de touch van herfst geeft aan het dragen van laarzen is het toevoegen van beenwarmers!


 Thee
Met warm weer krijg ik geen warm drinken door m'n keel. Nu weer wel! Lekker weer voor een warm kopje thee. Nu ben ik op zich niet zo heel lastig met thee, ik drink alles wel, maar mijn lievelingsthee is Rooibos.

 Halloween
Ook al is deze datum een tijdje geleden geweest en ook al vieren wij niet echt officieel Halloween hier in Nederland, toch zijn er verschillende organisaties die tegenwoordig hieraan iets doen. Ik vind 't super leuk! Lekker een avondje griezelen.


✪ Pepernoten
Beetje te gek voor woorden omdat ze al sinds eind zomervakantie in de schappen liggen, maar pepernoten zijn toch gewoon heerlijk om te eten. Jammer dat zo'n zak bij mij altijd snel leeg is.

 Zwarte nagellak
Oke, normaal houd ik echt van felle en knallende kleuren op mijn nagels, maar wat ik ook super leuk vind zijn zwarte nagels! Ziet er misschien wat mysterieus uit, maar 't past wel bij de tijd van het jaar.. en nu krijg ik tenminste niet meer de opmerking of ik gothic ben.

 Bankhangen
's Avonds op de bank lekker onder je fleecedeken in je kloffie met een kop thee je favoriete serie kijken.


 Mijn bed
Haha, dit moest er gewoon bij. Ik hou van slapen, en mijn bed ligt super fijn. Ik kan er op koude dagen de hele dag in liggen!

 Leuke films in de bios
Rond deze tijd zijn er altijd leuke grote blockbusters in de bioscoop te zien. Ook nu zijn er weer veel films die ik wil zien.

Waarom vind jij herfst zo leuk? Of had je nog liever een paar maanden langer zomer?

Bron; 1

2 opmerkingen:

  1. Ik ben echt dol op de zomer omdat ik slecht ben in mezelf kleden in de herfst/winter. Laagjes zijn heel leuk maar ik ben echt een fashionramp dus tja :P wat ik veel leuk vind aan de herfst is warme chocomelk, Sinterklaas en lange wandelingen maken :D

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...