11 november 2013

Wekelijkse Vragenlijst #11


De week begin ik met mijn wekelijkse vragenlijst op maandag! Deze lijst bestaat uit vijf vragen waarvan de eerste en laatste altijd standaard hetzelfde zijn. Ik beantwoord deze vragen in dit artikel en vervolgens mogen jullie de vragen bij de reacties beantwoorden!1. Je mood?
Moe en kapot. Ik zit midden in mijn werkmarathon.. zo noem ik het maar even. Ik moet 10 dagen achter elkaar werken omdat het op het werk extra druk wordt deze week. Ook moet ik 4 dagen daarvan oppassen op twee lieve pubers, haha. Nog even doorzetten dus! 

2. Wanneer heb jij voor het laatst nepwimpers gedragen?
Met carnaval heb ik nog nepwimpers gedragen. Ik had een doosje besteld op Ebay en moest deze meteen uitproberen. Volgens mij had ik ze niet goed genoeg gelijmd want halverwege de avond heb ik ze weggegooid. 

3. Hoe laat word jij normaal wakker wanneer je een dagje vrij hebt?
Tegenwoordig is dat rond 10 uur/half 11.

4. Welke kleur is jouw slaapkamer?
Mijn slaapkamer is licht geel. Lekker rustgevend en niet te druk. Mijn accessoires zijn zwart en roze. Ik weet het, niet echt bepaald een mooie kleurencombinatie maar ik moet het er nog maar mee doen totdat ik op mezelf woon.

5. Je doel voor komende week?
Er doorheen zien te komen. Hopelijk ben ik zondag niet te chagrijnig van alles.   


Jullie zijn!


1. Je mood?
2. Wanneer heb jij voor het laatst nepwimpers gedragen?
3. Hoe laat word jij normaal wakkeer wanneer je een dagje vrij hebt?
4. Welke kleur is jouw slaapkamer?
5. Je doel voor komende week?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...