18 november 2013

Wekelijkse Vragenlijst #12


De week begin ik met mijn wekelijkse vragenlijst op maandag! Deze lijst bestaat uit vijf vragen waarvan de eerste en laatste altijd standaard hetzelfde zijn. Ik beantwoord deze vragen in dit artikel en vervolgens mogen jullie de vragen bij de reacties beantwoorden!


1. Je mood?
Nu gaat het prima. Ik ben lekker een dagje vrij. Dat mag ook wel na tien dagen werken waarvan ik ook nog vier dagen moest oppassen.

2. Ben je op dit moment iets aan het eten? Zo ja, wat? Zo nee, waar heb je zin in?
Ik ben niets aan het eten. Heb wel een kopje thee naast me staan. Waar ik zin in heb? IJs!

3. Wat doe jij om je make-up te beschermen tegen het regenachtige weer?
Ik ben iemand die regen liever vermijd. Normaal ga ik altijd op de fiets naar mijn werk, afgelopen week heb ik met al die regen de bus gepakt. Waterproof make-up houd ik niet van dus dat gebruik ik zelden. Voor de rest zorg ik dat er geen spatje water in mijn gezicht komt. Sjaal om, muts op, paraplu. Het ziet er misschien niet uit, maar zo lopen veel mensen erbij wanneer het regent. 
Als het er echt met bakken uit de hemel komt dan neem in mijn make-up mee naar het werk en dan doe ik daar make-uppen voordat ik moet beginnen.

4. Noem de make-up die je vandaag draagt:
- Catrice Eyebrow Set
- Bourjois Healthy Mix Serum foundation in 54
- Maybelline The Eraser Eye concealer in light
- Maybelline Cat Eye mascara in zwart
- Catrice Skin Finish Compact Powder in 050 caramel beige
- MAC Blush in Warmth of Coral
- Sleek Face Form palette in medium, waarvan alleen de highlighter

5. Je doel voor komende week?
'Nee' zeggen! Ik ben soms te eerlijk en ik zeg te vaak 'ja', maar ik moet ook aan mezelf denken en mijn gezondheid.


Jij bent!


1. Je mood?
2. Ben je op dit moment iets aan het eten? Zo ja, wat? Zo nee, waar heb je zin in?
3. Wat doe jij om je make-up te beschermen tegen het regenachtige weer?
4. Noem de make-up die je vandaag draagt.
5. Je doel voor komende week?

1 opmerking:

  1. Leuke lijst! &wat heb je een leuke blog, ik volg je vanaf nu via bloglovin!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...