25 november 2013

Wekelijkse Vragenlijst #12


De week begin ik met mijn wekelijkse vragenlijst op maandag. Deze lijst bestaat uit vijf vragen waarvan de eerste en laatste vraag altijd standaard hetzelfde zijn. Ik beantwoord deze vragen in dit artikel en vervolgens mogen jullie de vragen beantwoorden!

1. Je mood?
Haha. Het ging goed, tot vandaag! Ik mag weer veel dagen achter elkaar werken. Er wordt veel drukte verwacht wegens de goedheiligman en de nieuwe Primark.

2. Wat is je lievelingsthee?
Rooibos thee is mijn favoriet! Als ik dan ook nog een merk thee mag kiezen dan het liefst rooibos thee van Lipton. Rooibos heeft een zachte smaak, is soms mint-achtig en het belangrijkste nog voor mij, het is vrij van theïne. Ik kan totaal niet slapen als ik nog theïne of cafeïne binnen krijg. 

3. Wat vind je van onesies?
Héééérlijk! Ik draag tegenwoordig niets anders meer wanneer ik thuis ben. Het is lekker warm en het is makkelijk om aan te hebben.

4. Sinterklaas of Kerst?
Ik heb sinds een tijdje een hekel aan Sinterklaas. Dat heeft niets met zwarte piet te maken! Ik heb tijdens mijn studie's stage gelopen op de basisschool en de periode rond Sinterklaas is de drukste die je kan bedenken! Op zich ook hartstikke leuk, maar ik was altijd gebroken na zo'n dag. 

5. Je doel voor komende week?
Komende week moet ik weer eens lekker veel werken. Daarnaast moet ik nog eens mijn best doen met bloggen. Ik heb totaal niet vooruit geschreven en heb geen idee hoe ik dat ga aanpakken. Ik zie wel hoe het gaat.


Nu is het tijd voor jullie om de vragen over te nemen en deze te beantwoorden.


1. Je mood?
2. Wat is je lievelingsthee?
3. Wat vind je van onesies?
4. Sinterklaas of Kerst?
5. Je doel voor komende week?

Bron; 1

3 opmerkingen:

 1. Leuk!
  1. Je mood? Happy! :D
  2. Wat is je lievelingsthee? Earl grey.
  3. Wat vind je van onesies? Eerlijk? Vreselijk haha! Ze lijken me wel erg comfortabel.
  4. Sinterklaas of Kerst? Oef lastig, mag beide ook? ;)
  5. Je doel voor komende week? De 250 bloglovin volgers halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee zo'n vragenlijst! Onsesies vind ik super! Ik heb er nog geen, maar daar gaat vast vandering in komen. Lijkt mij perfect voor de winter!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 1. Je mood? Moe maar heb nog geen zin om te slapen! Haha
  2. Wat is je lievelingsthee? Kersenthee. :D
  3. Wat vind je van onesies? Ik heb er zelf geen maar vind ze wel grappig.
  4. Sinterklaas of Kerst? Kerst!
  5. Je doel voor komende week? Inkopen doen voor mijn webshop en werk zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...