31 december 2013

Bye Bye 2013


Het is 31 December. Oud Jaars Avond. De avond waar we terug kijken naar het afgelopen jaar en allerlei voornemens bedenken voor het komende jaar. In dit artikel kijk ik zelf terug naar dit jaar.. en voor mij is het niet echt een geweldig jaar geweest als ik alles zo terug lees.

Gezondheid.
Met mijn gezondheid ging het niet goed. Ik na de zomervakantie in het ziekenhuis gelegen nadat ik weer eens de griep had gehad. In het ziekenhuis ben ik doorverwezen een andere arts die mij vertelde dat ik jarenlang onderbehandeld was geweest. Nu heb ik andere medicijnen en gaat het beter dan ooit tevoren.

Ik ben gestopt met mijn opleiding. 
Daar wil ik niet teveel naar terug kijken omdat ik eenmaal niet positief kan terug kijken naar die drie jaar dat ik daar op school heb gezeten. Het enige dat ik wil zeggen ik dat ik gelukkiger ben sinds ik niet meer op die opleiding zit. 

Fulltime werken! 
Iets positiefs. Het werk wat ik doe in de horeca is lichamelijk best zwaar en stressvol, maar ik hou er wel van. Dagelijks met leuke en ietswat gekke collega's werken. 


PrivĂ© omstandigheden. 
Hier wil ik ook niet teveel over kwijt. Op dit moment zitten wij in de familie en thuissituatie nogal met een niet leuke omstandigheid/-heden. Helaas zal dit ook het komende jaar doorgaan, maar ik hoop dat er binnenkort toch een zonnestraaltje doorheen komt.

Overstap van blogger naar eigen domein. 
Ik heb halverwege het jaar de knoop doorgehakt om over te gaan naar een .nl domein. Dit wilde ik eigenlijk al eerder maar ik wilde van te voren rondkijken naar de mogelijkheden daartoe. Uiteindelijk heb ik het maar gedaan en het bevalt me hartstikke goed!

Dat was alles in een korte samenvatting. Ik wil niet teveel over sommige dingen kwijt, maar ik hoop dat ik alles snel kan vergeten en dat komend jaar een stuk leuker wordt dan 2013. Heel veel plezier en gezelligheid toegewenst vanavond. Kijk uit voor het vuurwerk en doe geen dingen die ik ook niet zou doen! ;) 

Bron; 1

1 opmerking:

  1. Fijne jaarswisseling! Ik wens jouw een goed, gezond en gelukkig 2014.
    Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...