13 december 2013

Ebay 28 Blush Palette


Vorige week liet ik jullie mijn Ebay shoplog zien met een aantal nieuwe items. Dit blush palette dat ik vandaag ga reviewen is er één van. Ik was erg onder de indruk van een aantal vorige Ebay palettes en natuurlijk was ik erg nieuwsgierig naar dit palette, maar vind ik het zó geweldig als de anderen?Dit is de palette. Het is een zwarte platte palette, hij is iets kleiner dan de bekende 88 palette. Hij meet 15x23x1 centimeter. Je kan hem dus makkelijker ergens opbergen.  Dit zijn de blushes die er in zitten, 28 in totaal. De bovenste foto is gemaakt in daglicht en oogt wat flets, de onderste foto is met een kamerlamp gemaakt. De kleuren op de onderste foto komen met meest overeen met wat je in het echt ziet. 

De komende swatches die je ziet heb ik gemaakt op mijn blote huid, zonder primer of foundation, en in één veeg! De bovenste rij zijn vooral roze blushes. De blushes zijn vrij goed gepigmenteerd. Misschien wel iets té voor een blush. Ik hou er namelijk van om een blush op te kunnen bouwen qua pigmentatie. Niet alle blushes zijn mat, er zitten ook een aantal bij die shimmers hebben. Zoals je misschien kan zien is de derde blush sparkly en heeft shimmers.De tweede rij blushes zijn ook allemaal roze. Deze zijn wel lichter dan de bovenste rij. Ook al zijn ze sterk gepigmenteerd, ik ben hier een stuk meer tevreden over.
De eerste en vijfde blush zijn shimmers, de rest is mat.Kijk, dit zijn meer kleuren die ik zou dragen! Deze neigen al meer naar oranje en koraal. Ook zit er een bleke creme blush bij. Geen idee wie deze ooit zal dragen, haha. Zoals je kunt zien in de middelste blush net zo bleek als ik ben, haha.Dan de laatste rij. Deze heeft ook meer oranje en koraal kleurige blushes. Deze rij vind ik mooi! Er is hierbij alleen één ding. Ik vind de swatches namelijk erg vlekkerig. Ik denk niet dat dit aan mijn swatch vaardigheid ligt maar aan de blushes zelf. De eerste kleur is weer een shimmer.

Over het algemeen ben ik best tevreden over dit palette. Hij heeft veel verschillende kleuren in zowel mat als shimmer. Het palette heb ik gekocht op Ebay waar hij het goedkoopst $9,07 is. Je hoeft hierbij geen verzendkosten te betalen. Omgerekend is dat €6,70. Een koopje al zeg ik het zelf!

Is er hier iemand die ooit een palette op Ebay heeft gekocht of die bekend is met deze 28 blush palette? Wat vind je van palettes van Ebay?

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooi palette, alleen lijken mij de vakjes niet zo handig omdat die niet zo groot zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...