4 december 2013

Ebay Shoplog


Vandaag weer een Ebay shoplog! Sommige items die je ziet heb ik al een tijdje, maar deze items heb ik nog niet laten zien, vandaar. Enjoy!

Ik koop eigenlijk nooit kleding online omdat ik nogal kieskeurig met kleding. Hoe het eruit ziet, hoe het zit en wat het doet met mijn figuur... maar toen zag ik deze legging. Misschien niet de meest trendy legging en best trashy met het panterprint, maar ik vond hem zo leuk. 

Zoekwoorden: Legging Leopard


Dan nog een kledingstuk. Hierbij maakte het me niet uit of het mooi zat of niet, ik wilde graag een onesie hebben voor thuis op de bank. Gewoon een simpele zonder dierenprint.

Zoekwoorden: Hooded Onesie Adult Black


Ik wilde altijd al een keer nepwimpers voor onder mijn ogen proberen, deze waren goedkoop. Waarom niet kopen dan?

Zoekwoorden: False Lashes Bottem


Ik ben gek op blush! Verschillende heb ik al geprobeerd en opgemaakt. Deze zag ik op Ebay voor maar weinig geld. De kleuren die erin zitten leken mij wel wat, en uit ervaring weet ik dat deze goed gepigmenteerd zijn.

Zoekwoorden: 28 Blush PaletteVoor de extensies die ik in mijn vorige Ebay shoplog liet zien had ik niet genoeg siliconen kraaltjes en nog geen naald om de extensions mee te bevestingen.

Zoekwoorden: Silicone Micro Beads en Extension Hook Needle


Dan heb ik zaadjes gekocht voor regenboog rozen. Ik denk niet dat deze gaan werken omdat er bij regenboog rozen het een stuk ingewikkelder is om ze regenboog te krijgen dan ze te zaaien. Jaja, heb ik van mijn broertje geleerd. Of ze echt zijn of niet zal ik pas over een half jaar weten, want ik kan ze niet met dit weer zaaien.

Zoekwoorden: Rainbow Roses Seeds


Een mobiele oplader voor mijn telefoon. Hier hoef ik maar een batterij in te stoppen, mee te nemen en ik kan waar ik maar wil met dit apparaatje mijn mobiel oplader. Komt erg van pas, want ik ben mijn gewone oplader kwijt.

Zoekwoorden: Mobile Charger BatteryDan het laatste. Iets waar ik erg blij mee ben! Een silicone hoes voor mijn toetsenbord. Ik heb een Lenovo U310 als laptop, géén aanrader trouwens, en ik vind dat er veel te snel stof tussen mijn toetsen komt en een hoes is daar de oplossing voor! 

Zoekwoorden: Lenovo U310 Silicone Cover Pink

Dat waren mijn Ebay koopjes van de laatste periode. Ik heb de laatste maand wat problemen met het ontvangen van pakketjes van Ebay. Vooral degene uit China. Ik weet niet wat er aan de hand is, maar 9 van de 10 zijn niet aangekomen. Gelukkig heb ik wel van alles geld terug ontvangen. Wat heb jij laatst nog ontvangen wat je op Ebay hebt gekocht?

4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...