10 december 2013

Essence Glow In The Night Top Coat


Als kind was ik al een beetje obsessed met glow in the dark. Ik weet nog dat ik een potje rode nagellak leeg heb gegoten om vervolgens mijn glow in the dark lijm erin te gooien. Voila, dat was mijn DIY glow in the dark nagellak als kind, haha. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg glow in the dark nagellakjes te vinden. Vandaag review ik die van Essence! 

Glow in the night, of glow in the dark, er is eigenlijk geen verschil behalve de naam. Een glow in the dark nagellak of verf laad je op in licht en wanneer het donker is dan straalt de nagellak of verf deze licht weer uit. Glow in the dark raakt niet op. De verf wordt niet moe van het opladen en uitstralen. Je kan dit continue opladen. 

Op de dop staat ook nog een heel mooi woord, fluorescent. Ik heb gezocht op internet, en daar wordt fluorescent in hele lastige taal omschreven met allerlei formules en nog moeilijkere woorden, maar het betekend heel simpel; lichtgevend.Om de nagellak op de nagels duidelijk te laten zien heb ik eerst een foto gemaakt van mijn naakte nagels. Die zie je bovenaan. Op de tweede, of onderste foto zie je mijn nagels met twee laagjes van de glow in the dark nagellak op. De nagellak droogt heel erg snel, hij droogt mat op en laat een ruw en droog laagje achter op je nagels. Je kan deze nagellak op zich dragen, maar ook over een kleur nagellak. Deze kleur zal wel een andere kleur aannemen dan het eerst was. De kleur kan doffer en matter worden. Na het aanbrengen van de glow in the dark nagellak kan je gemakkelijk een glanzende top coat aanbrengen wil je toch een shiny effect hebben.


Dan hier een foto hoe de nagellak eruit ziet op mijn nagels in het donker. Het was nogal lastig een foto in het donker te maken van mijn nagels, dit is de beste foto die ik had. Geloof me, in het echt gaf de nagellak nog een feller lichtgevend effect. Ik heb ook de glow in the dark nagellak van China Glaze en heb die met deze van Essence vergeleken. Deze van Essence neemt sneller licht op en schijnt feller. Sowieso ben ik niet erg tevreden over de glow in the dark nagellak van China Glaze omdat die van mij nauwelijks opdroogt en/of uithard.

Hoelang de nagellak blijven licht geven licht aan hoelang jij de nagellak hebt laten opladen in licht. Heb jij dit heel kort gedaan dan zal de nagellak ook maar heel kort licht geven. 

De nagellak bleef drie dagen netjes op mijn blote nagels. Ik had hier geen base coat en top coat gebruikt.

Ik hoop dat het allemaal een beetje duidelijk voor jullie is. Sommige mensen willen nogal glow in the dark en neon of blacklight met elkaar verwarren. Wat vinden jullie trouwens van glow in the dark nagellak? 

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...