12 december 2013

Katy Perry Killer Queen Parfum & Douchegel


Een paar weken terug was er op Beautylab een winactie waarbij je een set van de Katy Perry Killer Queen parfum kon winnen. Nou, ik was dus één van de gelukkige! Super blij was ik, en ben ik nog steeds, vanwege het winnen van deze parfum.. maar er zat nog iets bij, een douchegel! 
De verpakking ziet er super uit. Het past helemaal bij de naam Killer Queen. De verpakking moet je zien als een kroningsmantel van rood fluweel met wit hermelijn en gouden kroontjes.Dit is de parfum van 30 ml! Wat ziet hij er apart uit. Apart maar wel leuk! De vorm en kleur van de flacon moet op een rode robijn lijken. Een rode robijn met een kroontje erop! 
De naam Killer Queen komt van Killer Queen, het bekende liedje van Queen. Als jong meisje raakte Katy Perry geïnspireerd door Freddy Mercury en de teksten uit het liedje waar Freddy zong over een vrouw, een vrouw die Katy graag wilde zijn. Uiteindelijk heeft ze haar bedrijf naar dit nummer genoemd.

De parfum bestaat uit de volgende noten.

Basisnoten
Kasjmier, natuurlijke patchouliehart en vloeibare praline.

Hartnoten
Rode fluweelbloemen, rainbow plumeria en natuurlijke Arabische jasmijn.

Topnoten
Pruim, wilde bes en bergamot.

Wat kan ik verder zeggen over de parfum. Ik kan me niet bedenken hoe de noten apart ruiken, ik kan de geur ook niet echt beschrijven. Wat ik wel kan zeggen is dat het een aparte sterke geur heeft. Ik hou er wel van.


Dan heb ik nog een douchegel erbij gekregen. Hij is verder niet zo speciaal. Wel heeft hij dezelfde geur als de parfum! Ik weet dat er ook nog een body lotion is van Killer Queen. Ik denk dat ik zelf de bodylotion nog erbij ga halen! 

Wat vind jij van de flacon en, als je de parfum zelf hebt, de geur? Als je een geur lekker vind, koop je dan wel eens de douchegel en bodylotion die daarbij horen?

Bron; 1 en 2

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...