11 december 2013

Mijn Obsessies


Ik heb een obsessie, nouja, ik heb er wel meerdere. Ik word er bijna iedere dag wel op gewezen door mijn omgeving. Is het niet thuis, dan is het wel op het werk of door vriendinnen. Maar liefst zes kon ik er bedenken en deze heb ik voor jullie op een rijtje gezet.


Panterprint

Ik ben gek op panterprint. Dit seizoen is dat opzich niet zo erg want panterprint schijnt erg hot te zijn op dit moment. Overal in de winkels zie je kleding met deze print hangen. Ik vind het alleen maar geweldig! Als er accessoires te koop zijn in panterprint dan MOET ik deze kopen. Ik vind het geweldig. Mijn oma draag heel veel van zulke printjes en moeder vind het maar ordinair. Ze vind mij erger dan mijn oma, maar ik heb mijn moeder wel zover gekregen om een agenda met roze panterprint te kopen! Hihi.


Roze

Ik heb nooit echt het idee gehad dat ik als kleine meid gek was op de kleur roze. Ik heb nooit een roze kamer gehad over kleding waar deze kleur veel in zat. Mijn moeder houdt niet echt van deze kleur dus daar zal het waarschijnlijk door komen. Ik vind roze echt een leuke girly kleur. Als er geen accessoires zijn in panterprint dan pak ik altijd roze! Het valt zelfs op bij collega's dan ik veel dingen heb in deze kleur. Achja, misschien is het maar een periode van een aantal jaar.


Ebay

Dit zien jullie misschien niet als een verrassing omdat ik al veel artikelen heb gewijd aan Ebay. Ebay is goedkoop, er zijn genoeg leuke spullen te koop.. oh en had ik al gezegd dat het goedkoop is?! Het enige nadeel is dat je een aantal weken moet wachten totdat je je spullen kan ontvangen. Wat ik het meeste heb gekocht op Ebay dat zijn toch wel mijn telefoonhoesjes. Ik heb er pas nog een artikel over gemaakt, daar kan ik er nu al een aantal aan toevoegen.


Amerikaanse schoolbussen

Ik denk dat deze obsessie komt uit verschillende Amerikaanse films waarbij kinderen op worden gehaald door zo'n gele schoolbus. Dit vind ik altijd zó gaaf om te zien, dit wilde ik ook altijd. Stiekem nog steeds. Wist je dat oude Amerikaanse schoolbussen naar landen als Mexico en Guatemala gaan waar deze worden gepimpt en worden gebruikt als stadsbussen?! Daar kwam ik achter tijdens mijn vakantie naar deze landen. Ik heb mijn ogen uitgekeken! Degene hierboven valt nogal tegen. Sommige bussen zijn helemaal beschilderd in alle kleuren van de regenboog.


Aparte haarkleuren

Alles wat maar een tikkie apart of ordinair is vind ik leuk! Zo ook aparte haarkleuren. Dit begon al op de basisschool. Toen was het hartstikke hip om een dip dye te hebben. Ja, mensen, dit was al hip in de jaren 90! Ik kan me nog herinneren dan Emma van de Spice Girls een roze en daarna een blauwe dip dye had. Ik vond het geweldig! Dat heb ik toen ook gehad. Daarna heb ik mijn hele haar blauw gehad. Mijn haar verf ik ook al sinds groep 6 en mijn haar heeft bijna alle kleuren van de regenboog gehad. Afgelopen jaren heb ik groen/blauwe, roze highlights gehad. Ook heb ik rondgelopen met een roze dipdye en daarna een knalrode dipdye. Nu heb ik mijn haar, heel saai, chocolade bruin. Helaas mag ik vanwege mijn werk geen felle kleuren in mijn haren hebben. :'(


Nagellak

Misschien niet zo heel raar deze obsessie. Ik ben gek op nagellak. Ook dit begon al toen ik klein was. Wanneer ik met mijn moeder ging shoppen en we kwamen altijd bij de Kruidvat dan kon ik altijd uren kijken naar de nagellakjes die ze daar hadden. Vaak mocht ik van mijn moeder een kleur uitkiezen die ze dan voor mijn kocht. Tegenwoordig koop ik ze zelf, dûh, en heb ik een flinke collectie nagellak. 

Dat valt mee toch?! Ik weet niet precies wat het is maar deze dingen trekken altijd mijn aandacht! Wat zijn jouw obsessies?

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...