24 december 2013

NOTD: Christmas Tree


Hallo allemaal! Op de dag van Kerstavond hoor je in Kerstsferen te zijn. Nu ben ik niet het persoon dat zich helemaal opdoft in jurk en glitter pumps met Kerstballen als oorbellen. Nee. Ik hou het liever simpel en doe het op mijn manier. Met nagels natuurlijk!
Al mijn nagels zijn wit gelakt met alleen op mijn ringvinger een kerstboom. Het leek me wel leuk om een kerstboom op één nagels als accent te maken. Helaas was dit nog niet heel makkelijk. Je zou de boom kunnen afplakken met plakband, alleen toen ik dat deed trok ik bijna al mijn witte nagellak mee toen ik het plakband eraf wilde halen. Tja, dan maar gewoon freehanden. Op zich ook goed gelukt, al zeg ik het zelf! 

Wat heb jij op je nagels? Draag jij altijd speciale kleding met Kerst?

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...