17 december 2013

The Christmas Tag


Update: Er is iets mis gegaan deze ochtend! Daarom heb ik het artikel van vandaag even omgewisseld met die van morgen. Vandaag dus deze tag en morgen het nagellak gerelateerde artikel!

Omdat het volgende week al Kerst is en omdat ik al een tijdje geen tag heb gedaan, hierbij The Christmas Tag! Gewoon.. om even lekker in de Kerstsfeer te komen!Oogschaduw met Kerst: goud of zilver?
Goud! Ik ben sowieso meer van goud dan van zilver tegenwoordig. Als goud is oogschaduw erg mooi. Het is een hele warme kleur op de ogen en ziet er meteen erg Kerst-achtig uit dan zilver.

Echte Kerstboom of een neppe?
Neppe! Een echte kerstboom is nooit zo mooi als een neppe. Een echte laat de hele kamer naar een den ruiken. Tja, niet mijn favoriete geur. Ook moet je dagelijks vegen omdat de naalden uitvallen. Nee, doe mij maar een mooi neppe!

Favoriete Kerstlied?
It's The Most Wonderful Time Of The Year. Omdat het een leuk lied is wat precies past bij de tijd van het jaar. Ik vind Kerst ook zo gezellig. 

Favoriete Kerstfilm?
Home Alone blijft voor mij de ultieme Kerstfilm. Ik ben opgegroeid met deze film. Deze film keek ik al toen ik 4 jaar was, en nog steeds is het een leuke film om te zien. 


Uit eten of zelf koken?
Ik ben niet zo geweldig in koken dus die keuze is snel gemaakt. Voor het toetje wil ik wel zorgen maar voor het voor- en hoofdgerecht.. nou, die sla ik over.

Kerstfeestje: Zelf organiseren of bezoeken?
Bezoeken. Ik hoef geen feestje bij mij thuis. Daar ben ik niet zo van. Al dat geregel en heen en weer gesjouw en geloop de hele avond. Nee, niks voor mij. Ik bezoek wel liever. Dan kan ik naar huis gaan wanneer ik wil en heb ik geen rotzooi achteraf wat ik ook nog moet opruimen.

Favoriete cadeautje om te krijgen?
Haha, ik heb een hele lijst! Ik heb laatst nog een wishlist gemaakt! Hetgeen wat ik het allerliefste wil zijn een paar Damsel van Jeffrey Campbell.. maar da's veel te duur dus dat krijg ik toch nooit.

Leukste Kerstervaring tot nu toe?
Ik denk dat er niet één Kerst is dat leuker of geweldiger was dan andere jaren. Het was allemaal een beetje hetzelfde. Vorig jaar was ik ziek met Kerst, het jaar daarvoor hebben we thuis gegourmet, het jaar daarvoor gingen we uit eten. 

Witte Kerst: ja of nee?
Nee! Alsjeblieft niet! Geen sneeuw! Weet je wat me ook leuk lijkt. 30 Graden en zonneschijn tijdens Kerst. Misschien moet ik toch een keer met Kerst op vakantie naar een mooi warm land. Australië of Curacao.Kleuren in de Kerstboom?
Alle kleuren die ja maar kan bedenken!

Jurken of winterse truien?
Met Kerst? Geen van beide. Gewoon in m'n dagelijkse kleren. Niks speciaals.

Vroeg opstaan of lang uitslapen met Kerst?
Haha. Da's een grappige vraag. Denk toch niet dat ik vroeg ga opstaan op een vrije dag als Kerstmis. Nee, ik slaap wel lekker uit!

Cadeautjes geven of krijgen?
Hoe leuk ik het vind om cadeautjes te krijgen, ik vind het veel leuker om cadeautjes te kopen voor iedereen. Wij thuis doen aan surprise met Kerst en ik probeer ieder jaar wel voor iedereen een cadeau te kopen, ook al heb ik diegene niet. Alleen voor sommige personen vind ik het hartstikke lastig om een cadeau te verzinnen.


Dat was The Christmas Tag. Hopelijk vond je hem leuk! Feel free om hem zelf over te nemen!

Bron; 1

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...