6 december 2013

Tijd Voor Een Giveaway!


Jaja, je leest het goed.. een giveaway! Ik wilde op mijn oude blog altijd al een giveaway doen en heb afgelopen jaar ook spulletjes daarvoor gekocht, maar daar heb ik nooit tijd voor gehad. Dus daarom doe ik het alsnog nu. Hij duurt maar één weekje, dus ben er op tijd bij!

Ik heb twee enveloppen samengesteld met spullen die je kan winnen, er zullen dus twee winnaars zijn. Ik zal eerst laten zien wat je kan winnen, daarna vertel ik jullie de regels en voorwaarden om mee te doen.Nummer één bevat een setje magnetische nagellak en drie vellen met nagel stickers.Nummer twee bevat een stempel setje en ook weer drie vellen met nagel stickers.

De regels! Er zijn twee verplichte opties waar je aan moet voldoen en die je officieel moet maken met de gadget/widget hieronder:
- Een reactie op deze blogpost achterlaten om te laten weten dat je meedoet. +1
- Je email invullen waar ik contact met je kan opnemen als je wint. Deze laat je achter in de Rafflecopter hieronder, NIET in een reactie. +1

Dan zijn er nog twee extra opties om mee te doen:
- Volg me via Bloglovin'. +3
- Volg me via GFC. +3
- De vraag beantwoorden welke prijs je graag wilt winnen. +1

Hoe kies ik mijn winnaar? Nou dat doe ik niet zelf, maar dat doet Rafflecopter voor mij. 
Door elke optie krijg je een aantal punten, dit aantal punten staat voor het aantal inschrijvingen voor één persoon in deze giveaway. De punten die je kan verdienen staan hierboven achter de opties. Met de verplichte opties kan je in totaal 2 punten verdienen, 1 punt per optie. Met elke extra optie kan je nog meer punten en dus inschrijvingen verdienen. In totaal kan je 9 keer inschrijvingen verdienen voor deze giveaway. Je naam komt dus 9 keer op een lijst te staan. Deze lijst bevat alle namen van alle mensen die meedoen en daaruit trek ik twee personen. Hoe meer punten, hoe meer kans je hebt om te winnen.

De giveaway duurt één week, dus tot volgende week vrijdag. Die dag kiest Rafflecopter voor mij willekeurig twee winnaars die vervolgens een mailtje van mij krijgen. De winnaars zal ik hier niet melden wegens privéredenen van die personen. 

Heel veel succes allemaal!

a Rafflecopter giveaway

5 opmerkingen:

 1. ik doe mee! (Sorry ik wist niet zeker of je nog moest reageren) anders sorry!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat leuk!
  Ik doe graag mee ik volg je op bloglovin (zou leuk zijn als je me terug volgt)
  En ik vind setje 1 heel erg leuk dus die zou ik heel graag willen winnen!
  Mijn email is beautyfacts.nl@hotmail.nl

  Ps (kijk eens op mijn site ik heb galaxy nails gemaakt wat vind je ervan)

  Liefs, Chantal

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...