27 december 2013

Tip: Kapotte Oogschaduw Fixen


Ik ben nogal onhandig. Ik stoot mijn teen vaak, bots tegen andere mensen aan, prik wel eens met mijn vinger in m'n oog en laat wel eens wat uit mijn hand vallen. Zo ook mijn 88 palette.. en wil nu net mijn lievelingsoogschaduwkleur zijn gesneuveld. Gelukkig is er een manier om je kapotte oogschaduw weer heel te krijgen, en die laat ik vandaag aan jullie zien!
Wat heb je nodig:
- Je kapotte oogschaduw
- Een muntje dat net zo groot is als je oogschaduw
- Pure alcohol of ontsmettingsalcohol
- Een lepel of pipetje
- Een tissueStap 1: Pak je lepel of pipetje en pak daarmee de alcohol op en doe dit op de kapotte oogschaduw. Zorg dat het pigment van de oogschaduw helemaal drijft in de alcohol. Stap 2: Pak nu een stukje tissue en leg deze op de oogschaduw. Druk nu met het muntje precies op de plaats van de oogschaduw.


Stap 3: Verwijder het muntje en de tissue en je pigment is nu weer in elkaar geperst. Tadaa! Het ziet er niet zo mooi uit als van te voren, maar nu kan je er tenminste wel mee werken!

Heb je een losse pigment en wil je hiervan een geperste pigment van maken. Dat kan! Precies op dezelfde manier als ik zojuist heb laten zien. Je hebt hiervoor wel een lege oogschaduw pan voor nodig. Let wel op dat niet alle losse pigmenten geperst kunnen worden! 

Handig tip of niet?! Ben jij ook wel eens zo klungelig bezig dat je je make-up helemaal kapot maakt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...